Van Dorp ontwikkelt duurzaamheidscheck app
11-07-2014 12:11:24 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3144 | Tags:

Via enkele simpele handelingen ontdekken hoe zuinig een woning is. Wat kan men gemiddeld besparen? Hoe kan men de woning nog duurzamer maken? De gratis duurzaamheidscheck app van Van Dorp installaties geeft direct advies.

 

De app is ontwikkeld voor de iPhone en iPad en is zeer gebruikersvriendelijk. Door het invullen van een paar gegevens over de woning en woonsituatie wordt direct een overzicht gegeven van de huidige verbruiksgegevens. Daarnaast verschijnt een uitgebreid advies over de mogelijke aanpassingen in de woning. Zo kan de woning nog duurzamer en de energiekosten verlaagd worden.

 

De app is gratis te downloaden in de app store

Van Dorp installaties heeft deze app gemaakt als onderdeel van haar beleid om midden in de maatschappij te staan. Zij neemt haar verantwoording op zich om waar mogelijk een bijdrage te leveren aan de verduurzaming van Nederland.

 

 

Duurzame totaalinstallateur

Van Dorp installaties is een landelijk opererend installatiebedrijf met vestigingen in Almere, Amersfoort, Amsterdam, Breda, Deventer, Heerenveen, Helmond, Hengelo, Leiden, Oud-Beijerland, Rotterdam, Venlo, Zevenaar en Zoetermeer. Het bedrijf telt ongeveer 900 medewerkers. Als totaalinstallateur houdt Van Dorp installaties het overzicht over het totale installatiepakket en kan zo efficiënt inspelen op wensen en behoeften van de klant. In de bedrijfsvoering is het kwaliteitsaspect van groot belang, maar niet alleen voor de dienstverlening. Ook de kwaliteit en respect voor de klant, het product, de mensen en het milieu staan bij Van Dorp installaties voorop.

 

 

www.vdi.nl    

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie