Veilig Verkeer Nederland en Traffic Radio gaan samenwerken
23-04-2014 12:09:40 | Door: Nico Scherphuis | hits: 2881 | Tags:

Veilig Verkeer Nederland (VVN) en verkeerszender Traffic Radio gaan een samenwerking aan om gezamenlijk een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de verkeersveiligheid in Nederland. VVN-directeur Linda van der Eijck en Traffic Radio directeur Jaco Bal hebben hiervoor deze week een overeenkomst getekend.

 

VVN en Traffic Radio gaan zich samen richten op het veilig gebruik van smartphones en social media in de auto. Hiermee willen beide partijen het bewustwordingsproces en een mentaliteitsverandering van verkeersdeelnemers bevorderen. Daarnaast zal onder meer de studio van Traffic Radio worden ingezet als accommodatie voor de praktijktraining van VVN-woordvoerders op landelijk en regionaal niveau.

 

“Hoewel het aantal auto’s met internet aan boord zich al in rap tempo uitbreid is de smartphone voor ons nu nog een belangrijk kanaal om onderweg op onze verkeerszender af te stemmen. Echter, als automobilisten hun smartphone onderweg gebruiken, willen wij uiteraard wel dat dit op een zo veilig mogelijke manier gebeurt, aldus Jaco Bal van Traffic Radio.

 

Rob Stomphorst van Veilig Verkeer Nederland: “Traffic Radio is een internetstation dat zich volledig richt op verkeer en biedt Veilig Verkeer Nederland een modern platform. Met internetradio stelt deze nieuwe partner VVN in de gelegenheid om een nieuwe doelgroep te bereiken”.

 

Traffic Radio
Traffic Radio is dé verkeerszender van Nederland. Het station speelt volledig in op de ontwikkeling dat steeds meer mensen radio luisteren via (mobiel) internet en op de verwachting dat iedereen in de toekomst ook over internet(radio) onderweg beschikt.

 

www.trafficradio.nl

www.trafficradio.nl/player

www.veiligverkeernederland.nl

 

 

 

Banner