Vernieuwde app voor AppEvent
01-09-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3671 | Tags:

AppEvent (sinds 2009) biedt de gebruikers van iPhone of iPad dagelijks een gratis app aan waar normaal voor betaald moet worden. AppEvent onderscheidt zich door naast internationale apps wekelijks ook typische Nederlandstalige apps aan te bieden. Op 31 augustus lanceert AppEvent een uitgebreide update van de bestaande app. De nieuwe app geeft de gebruiker naast de dagelijkse app van de dag ook toegang tot nieuws rondom apps en andere gadgets via de nieuwe sectie 'nieuws'. Daarnaast is het nu mogelijk reacties te plaatsen en de dagelijkse gratis app van de dag te beoordelen als top of flop.

 

Maar er is meer. Vanaf 2 september start ook de back to  school actie bij AppEvent. Tijdens dit 6 dagen durende event zal er dagelijks een betaalde app gratis beschikbaar worden gesteld die te maken heeft met school, studie of algemene ontwikkeling. De gekozen apps zijn iedere keer weer een verrassing. De selectie is interessant voor zowel jong als oud. De totale waarde van de gratis apps is bijna 20 euro, zo begint iedereen goed aan het nieuwe school- of studiejaar.

 

  

Dagelijks struint het AppEvent-team de AppStore af en gaat het in onderhandeling met ontwikkelaars voor interessante aanbiedingen. Deelnemen aan AppEvent heeft voor zowel ontwikkelaars als gebruikers grote voordelen: ontwikkelaars kunnen het grote publiek laten kennismaken met hun app terwijl gebruikers de kans krijgen om nieuwe apps te ontdekken. Met de app van AppEvent ben je er zeker van dat je nooit een goede deal mist.

 

De AppEvent app is te downloaden in de AppStore:

https://itunes.apple.com/nl/app/appevent-gratis-apps/id530203491

 

www.appevent.com  

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie