Videoland produceert eerste eigen serie: Zwarte Tulp
29-06-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 5267 | Tags:

Videoland komt in maart 2015 met de eerste eigen serie getiteld Zwarte Tulp. In deze nieuwe Nederlandse dramaserie is te zien hoe twee families in de bollenstreek de concurrentie aangaan met het kweken van de zeldzame zwarte tulp. Te midden van geldproblemen, familiedrama en onmogelijke liefdes. Onder andere Huub Stapel, Anna Drijver en Benja Bruijning spelen mee in het eerste kwaliteitsdrama van Nederlandse bodem exclusief geproduceerd voor Videoland.

 

Naast voorgenoemde namen heeft de nieuwe Videolandserie nog meer bekende acteurs aangetrokken: Linda van Dyck, Roeland Fernhout, Pim Lambeau, Gijs Naber, Marcel Musters, Renee Fokker, Abbey Hoes, Willem Voogd, Puck van Stijn en Raymond Thiry. Aan dit rijtje wordt binnenkort nog een laatste naam toegevoegd.

 

Zwarte Tulp wordt geproduceerd door NL Film onder regie van Ben Sombogaart (De Tweeling, De Storm), Marc Willard (Dokter Tinus) en Ties Schenk (Docklands). Bekende schrijvers van onder andere Divorce, Penoza, Heer en Meester en Bellicher hebben hun naam aan de nieuwe serie verbonden. Zwarte Tulp is de eerste Nederlandse serie die exclusief geproduceerd wordt voor een video on demand-platform.

 

De Videolandproductie Zwarte Tulp biedt een spannende mix van mysterie, moord, wraak, liefde en dilemma’s rondom een onmogelijke missie, een onmogelijke liefde en een onmogelijke moord. Het eerste seizoen van de serie is in maart 2015 in zijn geheel te zien bij Videoland Unlimited. Daarnaast zullen de losse afleveringen per stuk te huur zijn. Meer informatie over de serie volgt later dit jaar.

 

www.videoland.com

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie