Visumate en XAVA Media naar Dept
17-07-2018 13:25:52 | Door: | hits: 3386 | Tags:

Door zich aan te sluiten bij Dept versterkt het Duitse visumate hun algehele marketingpositie met data- en technologie-experts. Aan de andere kant is de creativiteit van visumate een waardevolle toevoeging aan Dept.

Het in Berlijn gevestigde bedrijf op het gebied van influencermarketing op Instagram, verbindt creatieve influencers van over de hele wereld met bekende merken als Samsung, Thomas Cook en OTTO. Sinds de oprichting van zes jaar geleden, is het bedrijf uitgegroeid van startup met een handjevol medewerkers tot een internationaal bureau.

Oliver Bruegmann, oprichter van visumate: "Als een van de pioniers op het gebied van influencermarketing zijn we blij dat we met onze ideeën over storytelling het Dept-netwerk kunnen versterken. We kijken ernaar uit om onze krachten te bundelen, en onze kennis in sociale media en influencermarketing te combineren met de data-, tech- en e-commerce-ervaring van Dept. Door onderdeel te worden van het netwerk, zijn we niet alleen in staat om onze klanten breder te adviseren over de digitale customer journey, maar groeien we ook internationaal."

Samen met visumate voegt ook hun sister agency XAVA Media zich bij Dept. XAVA Media positioneert zichzelf als een technologie- en marketingpartner die bedrijven begeleidt bij hun digitale transformatie door het gehele digitale proces te ondersteunen: van ontwerp en technologie tot performance-marketing.

Jannis Ritterspach, oprichter van XAVA Media: "In gespecialiseerde teams van experts kunnen we een veel grotere toegevoegde waarde voor onze klanten leveren. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom we besloten hebben om deze stap te zetten. Met Dept hebben we een netwerk van bureaus en mensen gevonden die onze visie delen over hoe digitale marketing tegenwoordig gedaan moet worden – en we kijken ernaar uit om ideeën te delen binnen het internationale Dept netwerk."

Paul Manuel, mede-oprichter van Dept: "Vandaag de dag is influencermarketing een groot, groeiend onderdeel van veel marketingbudgetten. Visumate en XAVA Media zijn in staat om effectieve en awardwinnende campagneideeën in onze familie te brengen. Ik ben onder de indruk van de concepten die deze enthousiaste creatievelingen in het verleden hebben bedacht en we kunnen niet wachten om met hen samen te werken!"

www.deptagency.com/nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie