VPRA gaat samenwerken met VEA College bij opleidingen voor leden
07-05-2014 11:15:22 | Door: Nico Scherphuis | hits: 2861 | Tags:

VPRA en VEA gaan samenwerken bij het aanbieden van opleidingen aan medewerkers van bij beide organisaties aangesloten bureaus. VPRA-leden kunnen vanaf 1 mei onder dezelfde voorwaarden als VEA-leden gebruikmaken van de opleidingen die binnen het VEA College worden aangeboden. Daarnaast kunnen de VEA-leden ook met ledenkorting de bijeenkomsten van de VPRA bezoeken. Voor beide organisaties is dit een goede aanvulling op het aanbod aan de leden waardoor structureel wordt bijgedragen aan versterking van de advieskracht van de medewerkers.

 

Linda Boks, bestuurslid VEA: “De VEA biedt via het VEA College verschillende opleidingen aan die toegespitst zijn op de adviserende kant van het communicatievak. De VPRA richt zich net als wij op de advieswereld. De opleidingen die wij aanbieden, zijn daarom ook voor hun leden relevant. Voor de VEA betekent deze samenwerking een mogelijkheid ons aanbod richting onze leden verder uit te breiden.”

 

Linda Annink van de VPRA: “Wij waren bezig met het inrichten van een opleidingsprogramma voor onze leden. Wij stuitten daarbij op het VEA College dat gekwalificeerde en goede opleidingen op het gebied van communicatie en advies aanbiedt. Het is fijn dat we door deze samenwerking deze opleidingen ook aan onze leden kunnen aanbieden en we deze opleidingen niet zelf hoeven te ontwikkelen.”

 

Over VPRA

De VPRA is de brancheorganisatie voor Public Relations en Communicatieadviesbureaus. De VPRA behartigt de belangen van de leden en bevordert een professionele vakuitoefening, zowel qua inhoud als bedrijfsvoering. Hierbij vormen ze een platform voor ontmoeting en ontwikkeling van de aangesloten bureaus, hun directies en medewerkers. De VPRA is opgericht in 1997 en is voortgekomen uit de voormalige VPRA (Vereniging van Public Relations Adviesbureaus) en de NPRC (Nederlandse Vereniging van Public Relations Consultants).

www.vpra.nl 

 

 

Banner