vtwonen@ajumabeach geopend
16-03-2018 16:35:00 | Door: | hits: 11207 | Tags:

Na de succesvolle vtwonen beach office bij Ajuma in de zomer van 2017 gaat vtwonen dit jaar een stap verder. Niet alleen is Ajuma verhuisd van het zuidstrand naar het makkelijk bereikbare noordstrand van Zandvoort, het vtwonen stylingteam gaf het gehele strandpaviljoen een complete make-over.

vtwonen en Ajuma hebben een bijzonder interieur gecreëerd. De inrichting heeft die typische vtwonen-basic-met-een-twist sfeer: stoer en stijlvol, veel natuurlijke materialen en levend groen. Zo veel mogelijk zijn meubels en accessoires uit de vtwonen collectie gebruikt.

Naast een heerlijke strandplek is er ook weer een echte strandwerkplek gecreëerd: hier kun je alles doen wat op kantoor ook kan. Aan het einde van het strandseizoen (eind september/begin oktober) zijn alle gebruikte spullen uit het strandpaviljoen te koop.

vtwonen staat voor lekker en leefbaar wonen, de stap naar het inrichten van een heerlijke plek op het strand was zó gezet.

Carlein Kieboom, vtwonen hoofdredacteur: “Dit is een magische plek: de relaxte sfeer van het strand, de geweldige gastvrijheid van Ajuma en het smaakgevoel op interieurgebied van vtwonen komen hier samen. Als je hier eenmaal bent wil je niet meer weg. Het strand is altijd al mijn favoriete plek en op deze nieuwe locatie aan het noordstrand is het heerlijk vertoeven. Om te werken, te relaxen en niet te vergeten de goddelijke keuken. Heel erg trots zijn we dus op dit eindresultaat. Laat de zomer maar beginnen. Je weet in ieder geval waar je ons kunt vinden.”

Wim Brugman, eigenaar Ajuma: “Het beste van twee werelden komt dit seizoen bij elkaar: onwijs lekker eten van Ajuma en het thuisgevoel van vtwonen!”

Tanja Saarberg, vtwonen formulemanager: “Het vtwonen gevoel wordt onderstreept door het gebruik van vtwonen meubels en accessoires. Gasten van Ajuma kunnen zo (een deel van) de vtwonen collectie bewonderen en uitproberen én ze zijn direct te bestellen op vtwonen.nl.”

www.ajuma.nl  
www.vtwonen.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie