Webshop Keurmerk wordt Webshop Trustmark
09-07-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3307 | Tags:

 

Webshop Keurmerk, dat vanaf vandaag Webshop Trustmark heet, is het grootste keurmerk in Nederland en hard op weg het grootste onafhankelijke keurmerk ter wereld te worden. Duizenden winkels hebben zich aangesloten bij het keurmerk dat een groot vertrouwen geniet bij de consument.

 

Het Webshop Keurmerk heeft in Nederland het meeste aantal aangesloten winkels maar heeft gemerkt dat er steeds meer behoefte is aan een keurmerk en ondersteuning in andere landen. Om die reden is besloten dat Webshop Keurmerk onder de naam Webshop Trustmark wereldwijd zal gaan opereren. Op korte termijn zal Webshop Trustmark in veel Europese en andere landen worden geïntroduceerd. Als eerste land zal Webshop Trustmark vanaf vandaag in België worden gelanceerd. Een aantal winkels hebben zich reeds aangemeld voor een keuring en toelating bij het Belgische Webshop Trustmark (en daarmee tegelijkertijd bij Webshop Label de Qualité voor de Franstalige consument) en worden geactiveerd zodra aan alle vereisten is voldaan.

 

Webshop Keurmerk/Trustmark is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. De bij Webshop Trustmark aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van het Trustmark.

 

Webshop Trustmark beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels. De aanmeldingen en eventuele klachten worden behandeld door juristen in alle landen. Daarnaast worden winkels periodiek gecontroleerd.

 

Webshop Trustmark (eerder al bekend als Webshop Keurmerk) scoorde eerder al zeer goede resultaten in een Europees onderzoek

 www.webshoptrustmark.nl     

www.webshoptrustmark.be

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie