Wehkamp nieuwe partner van Glamour Beauty TV
12-09-2017 10:23:00 | Door: | hits: 4067 | Tags:

Wehkamp is de nieuwe preferred e-tailer van Glamour Beauty TV. Binnen de App kunnen klanten met een aanraking van het scherm meer informatie krijgen over het product én het beautyproduct direct kopen.

Anke de Jong, hoofdredacteur van Glamour: "Bij de start van Glamour Beauty TV mikten we op 100.000 unieke gebruikers binnen één jaar, ik had niet durven dromen dat we na negen maanden al ruim het dubbele zouden halen. Naast het magazine is video een van de belangrijkste onderdelen van het merk Glamour. Met wehkamp als vaste partner zijn we klaar om de volgende grote stappen te nemen."

Glamour Beauty TV is vorige jaar gelanceerd en biedt een dagelijkse dosis beauty met de leukste series vol beautyexperts, influencers, knappe bekende mannen en meer.  De series zijn gemaakt door Glamour, in samenwerking met bloggers, vloggers, BN'ers en beautyexperts. Uniek aan de video’s is dat ze interactief zijn.

Joost Kerckhaert, category manager beauty & wellness bij Wehkamp: "De samenwerking met Glamour is er vooral op gericht om ons rijke Beauty & Wellness assortiment te laten zien, geweldig dat dit nu ook kan op Glamour TV."

www.glamourbeauty.tv

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie