Worldcom PR Group benoemt Patrik Schober tot voorzitter EMEA-regio
21-01-2014 14:04:53 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3477 | Tags:

De Worldcom Public Relations Group heeft Patrik Schober aangesteld als nieuwe voorzitter van de EMEA-regio. Schober is managing consultant bij PRAM Consulting, het Praagse PR-bureau dat Holmes Group in 2013 uitriep tot het op één na snelst groeiende PR-bureau in de EMEA-regio.

 

Patrik Schober neemt na twee jaar het stokje over van Imma Folch-Lazaro, CEO van het Spaanse PR-bureau LF Channel. Schober, die de eerste regionale voorzitter van de Worldcom Group is die afkomstig is uit Oost-Europa, vervulde de afgelopen vier jaar al verschillende functies binnen de Raad van Bestuur van de Worldcom Group. Zo was hij verantwoordelijk voor business development en de werving van nieuw leden. Schober zal tot 2016 de functie van EMEA-voorzitter bekleden.

 

“Ik zal voortborduren op hetgeen mijn voorganger Imma Folch-Lazaro heeft neergezet en mij richten op het delen van commerciële mogelijkheden, kennis en ervaring, zowel binnen de regio als wereldwijd”, vertelt Schober. “Daarnaast richt ik mij op het versterken van de positie van kleine en middelgrote bureaus ten opzichte van de grote. De eerste mogelijkheid hiervoor dient zich aan tijdens de volgende wereldwijde bijeenkomst van de Worldcom Group, die in mei zal plaatsvinden in Praag.”

 

Over de Worldcom Public Relations Group

De Worldcom Public Relations Group, opgericht in 1988, is met 1.900 werknemers bij 140 partners in 111 steden het grootste wereldwijde netwerk van onafhankelijke PR-bureaus. In 2013 realiseerde de Worldcom Group een omzet van US$ 343 miljoen bij 3.286 opdrachtgevers. Zo’n 80 bureaus werkten nauw samen aan 90 gezamenlijke accounts.

 

Via de Worldcom PR Group krijgen klanten toegang tot de expertise van ervaren PR-professionals die de taal, cultuur en gewoonten begrijpen van de omgeving waarin zij werken. In Nederland wordt de Worldcom Group vertegenwoordigd door Wisse Kommunikatie en IvRM.

 

www.worldcomgroup.com

www.worldcomemea.com

www.facebook.com/worldcompr 

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie