Yolanthe Sneijder-Cabau columniste bij Grazia
26-12-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3627 | Tags:

 

 

Grazia presenteert met trots een nieuwe columniste: Yolanthe Sneijder-Cabau. Vanaf deze week schrijft de actrice, presentatrice en ambassadrice van Free A Girl wekelijks over haar belevenissen in de fashionglossy.

 

Love me or hate me, het is oké, schrijft Yolanthe in haar eerste column. In Grazia zal zij elke week schrijven over wat ze meemaakt en wat haar bezighoudt. Deze week zijn dat de opnames van Stuk, haar nieuwe film die gaat over pesten.

 

Een voorproefje:

“Een foto op Instagram van mijn snackbreak (met een boterhammetje met pindakaas) kan zomaar honderden verschillende reacties opleveren. Meestal heel onschuldig. (…) Maar soms lopen de gemoederen hoog op en zie je de meest vreselijke scheldwoorden voorbijkomen.”

 

Boeiend leven
Hoofdredacteur Hilmar Mulder is blij met deze aanwinst voor Grazia. “Yolanthe is een veelzijdige jonge vrouw die een boeiend internationaal leven leidt. Van haar inzet voor haar stichting Free a Girl, haar werk als actrice in nationale en internationale films, haar creativiteit bij het ontwikkelen van een nieuwe sieradencollectie tot juichend op de tribune voor haar voetballende man Wesley - het spreekt allemaal tot de verbeelding van onze lezeressen. We zijn trots haar te mogen verwelkomen in Grazia!”

 

Grazia nummer 52 met daarin Yolanthe’s eerste column ligt nu in de winkels.

 

www.grazia.nl  

www.sanoma.nl  

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie