Ziggo lanceert Ziggo Mobiel
16-09-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3965 | Tags:

Ziggo heeft vandaag zijn mobiele telefonie- en datadienst gelanceerd: Ziggo Mobiel. Ziggo Mobiel is speciaal ontwikkeld voor bestaande Ziggo klanten. Ziggo wil overal de beste toegang tot zijn diensten bieden en streeft er naar dat zijn klanten overal tegen aantrekkelijke tarieven verbonden kunnen zijn. Hierbij speelt Ziggo Mobiel een essentiële rol.

 

Ziggo Mobiel kent twee Sim Only abonnementen voor consumenten en twee voor zakelijke klanten. Het goedkoopste consumentenabonnement is er vanaf €15 per maand (incl. BTW). Daarvoor krijgt de klant 300 belminuten/sms, 1.000 MB data en met vier apparaten onbeperkt gebruik van 1 miljoen Ziggo WifiSpots. Het instapabonnement voor zakelijke klanten is er vanaf €20 (excl. BTW), daarvoor krijgt de klant 400 belminuten/sms, 1.000 MB data en onbeperkt toegang tot de Ziggo WifiSpots voor 4 apparaten.

 

Aantrekkelijke aanbiedingen exclusief voor bestaande klanten

Ziggo heeft als doel om de onbetwiste marktleider te zijn in toegang, communicatie en content-beschikbaarheid. "Wij hebben de afgelopen tijd al flinke stappen gezet. Met Wifi-modems en de introductie van apps zoals de Ziggo TV app maken wij onze diensten overal in en rondom het huis beschikbaar", zegt Marcel Nijhoff, Commercieel Directeur van Ziggo. Hij vervolgt: "de volgende stap was het overal toegang bieden binnen in ons werkgebied. Dat hebben wij gerealiseerd door meer dan 1 miljoen Ziggo WifiSpots te activeren. Met de introductie van Ziggo Mobiel gaan wij de volgende fase in, namelijk die van de mobiliteit."

 

1 Miljoen Ziggo WifiSpots

Eind april is Ziggo gestart met het aanzetten van de hotspotfunctie op modems die het bij zijn klanten thuis heeft staan Inmiddels staan er in het verspreidingsgebied van Ziggo meer dan 1 miljoen WifiSpots aan. Ziggo klanten met toegang tot deze WifiSpots hoeven zich (per apparaat) maar één keer aan te melden waarna bijvoorbeeld de smartphone,  automatisch verbinding maakt als deze binnen bereik is. Omdat Ziggo klanten de WifiSpots onbeperkt kunnen gebruiken kan de klant op deze manier flink besparen op zijn databundel

 

Over Ziggo

Ziggo is een landelijke aanbieder van media- en communicatiediensten. Ziggo bedient circa 2,8 miljoen huishoudens, 1,8 miljoen breedband internetklanten, 2,3 miljoen afnemers van digitale televisie en 1,5 miljoen telefoonabonnees. Producten en diensten voor de klein- en grootzakelijke markt betreffen zaken als telefonie, datacommunicatie en elektronische betalingsmogelijkheden. Het verzorgingsgebied - met sterke regionale bases - strekt zich uit over het grootste gedeelte van Nederland. Ziggo is genoteerd aan de NYSE Euronext Amsterdam. 

 

www.ziggo.com

.

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie