Zwitserleven slaat nieuwe weg in met online Spaarproducten
23-07-2013 13:47:53 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3848 | Tags:

Zwitserleven zet een nieuwe koers uit met de introductie van drie spaarproducten voor particulieren. De spaarproducten kunnen alleen online worden geopend en beheerd. Zwitserleven biedt met Zwitserleven Sparen een concurrerende rente die hoger is dan van de drie grootbanken. ‘Er is in deze tijd een duidelijke behoefte aan eenvoudig te begrijpen spaarproducten. Met Zwitserleven Sparen willen wij dat iedereen kan sparen voor zijn financiële toekomst en zijn dromen kan realiseren’, aldus directievoorzitter Maarten Edixhoven van Zwitserleven.

 

Opvallend is dat 73 procent van Nederlanders ondanks de crisis de toekomst positief inziet en 81 procent droomt over de toekomst in tijden van crisis. Dit blijkt uit onderzoek van TNS NIPO dat in opdracht van Zwitserleven is uitgevoerd. Op korte termijn dromen Nederlanders vooral over reizen en een baan. Op de lange termijn gaan dromen over reizen en gezondheid. 72 procent van de Nederlanders denkt dat er geld nodig is om dromen waar te maken. 62 procent spaart hier ook daadwerkelijk voor. Uit het onderzoek blijkt ook dat Nederlanders een grote behoefte hebben om te sparen. 80 procent van de Nederlanders spaart en bijna zes op de tien doet dit bewust.

 

Zwitserleven introduceert met Zwitserleven Sparen drie spaarvormen met een aantrekkelijke rente: Internetsparen, Maandsparen en Depositosparen*. Klanten kunnen een Zwitserleven Internetspaarrekening openen en beheren via www.zwitserleven.nl/sparen. Klanten krijgen op de Zwitserleven spaarproducten een aantrekkelijke rente. Daarnaast 24 uur per dag inzicht in het eigen spaarsaldo, persoonlijk contact en een rekentool om uit te rekenen welk bedrag nodig is om het beoogde droomdoel te halen. Bij minimaal 2500 euro inleg of bijstorten van 2500 euro (in 1 keer), doneert Zwitserleven 5 euro aan Nationaal Fonds Kinderhulp (NFK). Het NFK gebruikt dit geld om kinderwensen te vervullen. Zwitserleven Sparen wordt aangeboden via ZwitserlevenBank, een handelsnaam van SNS Bank.

 

Het aanbod van spaarproducten sluit mooi aan op het ZwitserlevenGevoel. Maarten Edixhoven, directievoorzitter Zwitserleven: ‘Wij willen Nederland het ZwitserlevenGevoel geven. Dat doen we aan de ene kant door heel goed voor de tegoeden van onze pensioendeelnemers te zorgen. Maar aan de andere kant stimuleren we alle Nederlanders om nu vooruit te denken, zodat ze hun dromen in de toekomst kunnen laten uitkomen. Daar sparen mensen voor.’

 

Top 5 droomdoelen korte termijn (<5 jaar):
1.         Reizen
2.         Baan
3.         Gezondheid
4.         Kinderen + studie & school


 * Rente bedraagt voor internetsparen 1,8%, Maandsparen 1,9% en Depositosparen 3,3% (peildatum 22 juli).

 

www.zwitserleven.nl/sparen

www.zwitserleven.nl

 

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie. Job postings gratis