ZyXEL toont mobiele netwerk LTE innovaties tijdens MWC 2014 Barcelona
17-02-2014 16:14:07 | Door: Nico Scherphuis | hits: 2831 | Tags:

ZyXEL Communications, leverancier van oplossingen voor breedbandtoegang, is aanwezig op het Mobile World Congress (MWC),dat van 24 tot 27 februari in Barcelona wordt gehouden. Bezoekers zijn van harte welkom op de ZyXEL-stand in Hall 5, booth 5B10. Daar kunnen ze kennismaken met de nieuwste mobiele Wide Area Network (WAN) oplossingen, zoals 4G LTE apparatuur, small cells en Wi-Fi technologie.

 

ZyXEL toont zijn nieuwste mobiele oplossingen voor Long Term Evolution (LTE) technologie waardoor gebruikers van smartphones, tablets, notebooks en e-readers over snelle verbindingen kunnen internetten, mailen en data uitwisselen. De ZyXEL LTE-netwerkoplossingen ondersteunen snelheden tot 100Mbps downstream en 50Mbps upstream. De ZyXEL LTE-netwerktechnologie is compatibel met GSM- en UMTS-technologie.

 

ZyXEL toont tijdens het MWC aan de Fira Gran Via in Barcelona meer LTE innovaties en zijn nieuwe Integrated Access Device (IAD) functies. Zo worden op de ZyXEL stand demonstraties gegeven van de nieuwe Integrated Access Gateway (LTE5321) en de LTE Outdoor Gateway (LTE6400/LTE6401). Verder wordt het ZyXEL LTE Remote Protocol getoond, een onderdeel van het ZyXEL indoor xDSL CPE en andere gateway producten, dat kan worden ingezet voor het beheer van LTE ODUs (Outdoor Units) die in het veld zijn geïnstalleerd.

 

ZyXEL introduceert verder de dual-SIM LTE portable router (WAH7204) met verwisselbaar accu-systeem. Deze mobiele hotspot router ondersteunt consumenten en zakelijke gebruikers met een high-speed 4G LTE service die kan terugvallen op een 3G netwerk, indien er geen 4G netwerkverbinding is.

 

Femtocell

ZyXEL biedt verder een breed scala aan robuuste high-performance wireless oplossingen die door service providers en mobiele telecomaanbieders ingezet kunnen worden voor 3G Femtocells en Wi-Fi hotspot omgevingen. De ZyXEL hotspots zorgen dat draadloze apparatuur binnen gebouwen een uitstekende connectiviteit hebben, waardoor gebruikers beschikking hebben over een hoge spraakkwaliteit en snelle datasnelheden. Zo toont ZyXEL de LMT3313 LTE small cell CPE en de FMT3251. Dit is de eerste UMTS 802.11ac Femtocell CPE die werkt met de nieuwe WLAN 802.11ac standaard. De FMT3251 is een basisstation dat in een woonhuis of een klein bedrijf geplaatst kan worden. Gebruikers hebben hierdoor altijd beschikking over goede connectiviteit in small cell- en Wireless LAN (WLAN) omgevingen. Hiermee kunnen service providers en telecomaanbieders hun klanten de beste netwerkconnectiviteit bieden.

 

Om de backhaul kosten te drukken introduceert ZyXEL tijdens het MWC 2014 de mobile backhaul functie, een onderdeel van de ZyXEL 4G LTE/small cell oplossing. Telecomaanbieders kunnen over hun VDSL2 netwerk mobile backhaul toepassen om de mobiele bandbreedte te verhogen. De 4G LTE/small cell mobile backhaul oplossingen ondersteunen PON glasvezel en P2P optical ethernet oplossingen. De kosten van de wereldwijde mobiele backhaul-technologie om de nieuwe capaciteitsbehoefte op te vangen wordt hierdoor aanzienlijk teruggedrongen.

 

Over ZyXEL

ZyXEL Communications BV, opgericht in 1989, is een wereldwijde leverancier van netwerkproducten met als doel het internet toegankelijker te maken met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en productiviteit van mensen en organisaties verhogen. ZyXEL biedt een compleet netwerkportfolio voor de zakelijke markt, telco’s, het mkb en thuisgebruikers. ZyXEL is marktleider op het gebied van ontwikkeling en productie van netwerkapparatuur. Voor telecomaanbieders biedt ZyXEL oplossingen, zoals Central Office Equipments, Customer Premises Equipments, Wired en Wireless Access Network Devices en Carrier Switches. ZyXEL Communications BV levert deze producten in de Benelux onder andere aan Telfort (KPN) en Luxemburg Online. Voor de zakelijke markt en het mkb biedt ZyXEL Unified Security Gateways, LAN Switches, WLAN en IP Telephony. Voor thuisgebruikers biedt ZyXEL Digital Home solutions zoals Network Connectivity Devices en Multimedia oplossingen. Daarnaast loopt ZyXEL voorop bij nieuwe ontwikkelingen, zoals Metro Ethernet Networking (MAN) en Fibre to the X, en is zij deelnemer in het FttH platform Nederland. Het bedrijf biedt uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. In Nederland worden de producten van ZyXEL gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, TechAccess, ACI Supplies en Valadis. In België en Luxemburg gebeurt dit door Copaco, Deltalink en Valadis.

 

www.ZyXEL.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie

 

 

  Cross Media Congres | 14 mei 2014 | Amsterdam