ZyXEL verkoopt powerline mini ethernet adapters bij Praxis
02-12-2013 16:42:47 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3804 | Tags:

ZyXEL Communications, leverancier van oplossingen voor breedbandtoegang, heeft in Praxis een nieuw retailkanaal gevonden. Praxis verkoopt nu de ZyXEL ethernet mini-adapters die netwerksignalen doorgeven via het stroomnet en ZyXEL wireless range extenders die het bereik van draadloze netwerken vergroten. In de eerste week zijn er honderden ZyXEL mini-adapters en range extenders over de toonbank gegaan.

 

Praxis verkoopt op dit moment twee type apparaten om het netwerkbereik op een eenvoudige manier te vergoten. Ten eerste de ZyXEL PLA4201 Mini Ethernet Adapter. Deze compacte Mini Ethernet Adapter haalt een snelheid van 500Mbps en is ideaal voor gamers en thuisgebruikers die een snel netwerk willen voor online games en optimale media streaming. De ZyXEL PLA4201 is net zo klein als een oplader van een mobiele telefoon en is de kleinste Powerline adapter die op dit moment in de markt beschikbaar is. Gebruikers kunnen snel en handig de Powerline adapters aansluiten op gaming consoles, HD TV’s of multimedia PC’s.

 

Praxis verkoopt daarnaast de ZyXEL WRE2205 Wireless N300 Range Extender. Gebruikers kunnen deze wlan-repeater in het stopcontact steken, waarmee het signaal van een aanwezig draadloze netwerk wordt doorgegeven zodat het bereik enorm vergroot wordt. De ZyXEL WRE2205 is compatibel met alle 802.11b/g/n standaarden die in draadloze routers worden gebruikt.De ZyXEL WRE2205 Wireless N300 Range Extender netwerkadapter heeft een designvol en compact ontwerp. De lichtgewicht netwerkadapter is eenvoudig in gebruik. Met een druk op de Wi-Fi Protected Setup (WPS) protocol-knop wordt zonder moeite een beveiligde verbinding gemaakt met de draadloze router die in het huis staat.

 

Tonko de Wit, marketing manager van ZyXEL Benelux: “Veel thuisgebruikers willen het liefst overal in huis een draadloze verbinding hebben met een sterk signaal. Maar dat is niet altijd mogelijk door muren en verdiepingen die het signaal van een wlan-router verzwakken. Bij Praxis kunnen ze terecht voor de ZyXEL WRE2205 Wireless N300 Range Extender en de ZyXEL PLA4201 Mini Ethernet Adapter die ervoor zorgen dat het hele huis of appartement altijd beschikt over een verbinding met internet: draadloos of via het stopcontact."

 

www.ZyXEL.nl

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie