[Marketing Report Radio] Dave Minneboo en Robert Bernink over 15 jaar Qmusic en radio bij corona
24-08-2020 13:21:09 Door: Saskia van Weert | Hits: 8319 | Tags:

Dave Minneboo is programmadirecteur van Qmusic en Robert Bernink is directeur entertainment bij DPG Media. De twee kwamen bij Marketing Report Radio vertellen over het aankomende jubileum en werken in coronatijd.

Dave Minneboo: “De programmering werkt vanuit de studio, zoals de dj’s en de producers. We gebruiken twee studio’s, dus om en om, en die worden na elke uitzending schoongemaakt. De andere afdelingen werken vanuit huis. We zijn er intussen wel aan gewend.”

Qmusic heeft onzettend goede luistercijfers. Dave Minneboo: “Het is een waardering van de luisteraars voor wat we doen. We zijn de afgelopen jaren echt de weg omhoog ingeslagen. Als het eenmaal zover is dat je jezelf marktleider mag noemen in 20-49, is dat de mooiste waardering die je kunt krijgen.”

Robert Bernink: “Q startte destijds in Nederland en nam Noordzee over. Dat is een mooie frequentie met een mooi doel: we wilden tussen 538 en Sky Radio een positief geluid geven en dat deden we met best een mooi, gelikt Amerikaans-achtig station.”

Luister het volledige interview hier:

Meer podcasts over marketing vind je hier: marketingreport.nl/podcastMarketing Report is iedere derde dinsdag van de maand te horen op New Business Radio van 18:30 tot 20:00 uur. Luister de volledige uitzending van Marketing Report Radio van 18 augustus 2020 hier terug

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt gesponsord door Logitech for Business


www.logitech.com

www.qmusic.nl

www.dpgmedia.nl

 

DeMarketing100 2021 komt eraan! Draag hier mensen voor deze lijst voor.

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie