[MediaBelofte 2020] Genomineerd: Amanda Bosma, Audio & Content Lead bij JUKE
03-10-2019 07:41:00 Door: | Hits: 8386 | Tags:

Amanda Bosma is Audio & Content Lead bij JUKE. Zij is een van de tien genomineerden voor de MediaBelofte 2020. Wij spreken haar.

Dag Amanda, kun jij JUKE introduceren?

JUKE is je persoonlijke muziek- en audiogids. Het loodst je moeiteloos door een overweldigende schat aan radiozenders, non-stop muziek, podcasts, exclusieve series en verrassende audiosnacks. Allemaal op één plek en met één druk op de knop. En dat voor de geweldige prijs van helemaal, hartstikke gratis. 

Wat kan JUKE dat andere spelers niet kunnen? 

Noem me één andere plek waar je ruim 200+ radiozenders, non-stop muziek, de allerbeste podcasts én exclusieve (audio)content vindt. Gratis, en volledig in dienst van al jouw persoonlijke voorkeuren. (…) Don’t worry, I’ll wait. 

Waaruit bestaat jouw werk bij JUKE?

Als Audio & Content Lead bij JUKE houd ik me bezig met contentstrategieën en audio-formats. Het doel? Via je oor je hart bereiken. Of je lach. Of je verontwaardiging, ook goed. Als het je maar grijpt. Je gaat dus nog van mij horen. Letterlijk. 

Wat moeten merken doen om toekomstbestendig te zijn?

We willen allemaal zo graag anders zijn; net zoals de rest. Wees inclusief, ongeforceerd en bovenal: echt. Onderscheid je in een streven naar authenticiteit en focus altijd op verbinding -niet alleen op dat servetje of bierviltje waar je je missie hebt opgekrabbeld, maar ook in de diepste, technische niveaus van je gloednieuwe app.

Wat zijn jouw ambities?

Ik wil verhalen vertellen. Mijn eigen verhaal, maar liever nog dat van anderen. Echte verhalen, eigenzinnige verhalen, verhalen die je raken omdat ze ertoe doen. Verhalen die je raken of vermaken, simpelweg omdat je jezelf erin herkent. 

Verhalen die je meeneemt -en je anders bedraden; simpelweg omdat je er nooit eerder zo naar gekeken hebt. Ik hoop als jonge vrouw van kleur het hart van de massa te bereiken -en op te rijzen uit de achtergrond van een wereld die niet altijd voor mij bedoeld lijkt te zijn. Dat is mijn ambitie. Dat. En werelddominantie. 

Wat is het laatste nieuws?

Koken is bepaald niet een van mijn talenten, en dan druk ik mezelf voorzichtig uit. Maar ik wil hier toch vermelden dat ik onlangs, in een dubieus all-time low, soep heb laten aanbranden. Als je hier liever het allerlaatste nieuws over JUKE had gelezen, download dan vooral de app. Daar ligt een prachtige wereld op je te wachten; klaar om door jou ontdekt te worden.

www.juke.nl

Een overzicht van alle tien genomineerden voor MediaBelofte van het Jaar 2020 staat hier.

 

Media100 wordt gesponsord door