538 beloont luisteraars voor koninklijke prestaties
10-04-2018 18:22:00 | Door: | hits: 2867 | Tags:

Het regent lintjes bij 538. Van 16 tot en met 25 april kent het radiostation exclusieve 538-Lintjes toe aan luisteraars die ergens koning in zijn. Van een koning in bier drinken tot aan een koning in selfies maken; iedereen mag worden voorgedragen zolang diegene maar ergens in uitblinkt of een bijzondere prestatie heeft geleverd. Uit alle inzendingen kiest een jury van 538 welke luisteraars de unieke onderscheiding verdienen. Op 26 april komen alle koninklijke luisteraars bij 538 op audiëntie en ontvangen zij de lintjes uit handen van de 538-dj's.

Luisteraars kunnen vanaf deze week hun koning nomineren via 538.nl/acties. De mensen die worden geselecteerd voor de exclusieve onderscheiding worden op de radio verrast en nemen hun felbegeerde lintje op 26 april in ontvangst. Daarnaast ontvangen de koninklijke luisteraar én de persoon die hem of haar heeft genomineerd allebei twee kaarten voor 538Koningsdag.

]Op vrijdag 27 april viert 538 Koningsdag op het Chasséveld in Breda. Dit jaar staan onder anderen Armin van Buuren, Hardwell, Kris Kross Amsterdam, Miss Montreal, Jax Jones, André Hazes, Sunnery James & Ryan Marciano, Chef'Special, Snollebollekes, Sigala, Lucas & Steve, Handsome Poets, Nielson en Wulf op het grootste Oranjefeest van Nederland. Kaarten zijn te koop via 538.nl/koningsdag.

www.talparadio.nl
www.538.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie