538-dj’s gebruiken Clubhouse bij zoektocht naar co-host
24-02-2021 15:44:00 | Door: David de Jong | hits: 1642 | Tags:

538-djs Barend van Deelen en Ivo van Breukelen hebben de app Clubhouse gebruikt voor de zoektocht naar een co-host. De sociale-netwerkapp waar in aparte digitale kamers over verschillende onderwerpen wordt gesproken, groeit de laatste periode in populariteit. Spontane gesprekken en samenwerkingen ontstaan, zo ook gistermiddag tussen de 538-dj's en luisteraar Lisanne Halleriet uit Winterswijk.

De twee dj's startten via de live-audiochat-app een zoektocht naar een co-host voor De 538 Avondklokshow en vonden die in slechts dertig minuten. Honderdvijftig geïnteresseerden volgden de zoektocht live en hoorden hoe Lisanne Halleriet zichzelf presenteerde. De Achterhoekse nam al gauw het gesprek tussen de djs over en voelde hen goed aan de tand. Reden voor de heren om haar als co-host uit te nodigen om volgende week dinsdagavond naast hen plaats te nemen in de studio.

De 538 Avondklokshow is een speciaal programma dat Radio 538 tijdens de avondklok uitzendt met wisselende duo’s. Onder anderen Monica Geuze, Gordon Heuckeroth, Rolf Sanchez, Gaby Blaaser en Joshua Nolet hebben daarbij als co-host gepresenteerd. Lisanne Halleriet wordt aan dit rijstje met namen toegevoegd.

www.538.nl
www.talpanetwork.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie