538-dj's rennen voor Spieren voor Spieren
09-05-2018 09:21:00 | Door: | hits: 3801 | Tags:

Edwin Evers, Rick, Niels en Jelte trekken hun hardloopschoenen uit de kast en rennen samen met 538-luisteraars en bekende vrienden de Evers Staat Op Run voor het goede doel. In een fun run van 5,38 kilometer wordt zoveel mogelijk geld opgehaald, dit jaar voor Spieren voor Spieren.

Evers: "We zetten alles op alles om met de Evers Staat op Run zoveel mogelijk geld op te halen voor Spieren voor Spieren. Het is zo bijzonder en dankbaar om te zien hoe we met deze fun run ons steentje kunnen bijdragen aan het goede doel. We halen zoveel mogelijk 538-luisteraars en bekende vrienden over de streep om met ons mee te rennen!"

Evers Staat Op Run

Het team van Evers Staat Op zet zich samen met luisteraars, vrienden van de ochtendshow en 538-dj's in om geld op te halen voor een goed doel door middel van een recreatieve sponsorloop in het Amsterdam Science Park. Lopers doneren standaard 15 euro inschrijfgeld en kunnen via een persoonlijke actiepagina sponsors werven. De fun run heeft een afstand van 5,38 kilometer, maar deelnemers mogen naargelang hun enthousiasme zo veel rondes lopen als ze willen om zo zoveel mogelijk geld op te halen. De volledige opbrengst gaat naar Spieren voor Spieren, dat zich inzet voor kinderen met een spierziekte. Vorig jaar werd tijdens de eerste editie van de Evers Staat Op Run 129.560,80 euro opgehaald voor het Ronald McDonald Kinderfonds.

De opbrengst van de Evers Staat Op Run wordt gebruikt als bijdrage voor het realiseren van een speciaal inspanningslab binnen het Spieren voor Spieren Kindercentrum in het UMC Utrecht.

Minke Booij, directeur van Spieren voor Spieren: "Het is fantastisch dat het team van Evers Staat Op heeft gekozen voor Spieren voor Spieren. Hoe gaaf dat de deelnemers van de Evers Staat Op Run hun gezonde spieren inzetten voor zieke spieren en met de opbrengst een bijdrage leveren aan het Inspanningslab. Op die manier stellen we kinderen met een spierziekte ook in staat te sporten en in elk geval beter te bewegen."

De Evers Staat Op Run is zondag 1 juli 2018 tussen 13.00 uur en 15.00 uur live te volgen op Radio 538 en via 538.nl. Luisteraars kunnen zich inschrijven via 538.nl/eversstaatop.

www.538.nl/evenement/evers-staat-op-run
www.538.nl
www.talparadio.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie