538 lanceert twee YouTube-kanalen
11-07-2018 16:51:00 | Door: | hits: 3671 | Tags:

538 breidt haar online activiteiten verder uit met twee nieuwe YouTube-kanalen. Op 538Gemist staan de leukste fragmenten van Radio 538. Hier vinden kijkers live optredens van artiesten, video’s rondom speciale uitzendingen en echte 538Classics, zoals het bezoek van Gordon en Gerard Joling aan Evers Staat Op.

Het nieuwe kanaal 538+ zet ‘m harder en richt zich op een jonger publiek dan het hoofdkanaal, met wekelijks nieuwe video's over artiesten, YouTubers, gaming, festivals en exclusieve backstage reports. Brutale vragen worden gesteld in ‘De Laatste’, in ‘Cashen of Flashen’ spelen vrienden de ultieme vriendentest op grote zomerfestivals en ‘538On Set’ neemt de kijker exclusief mee backstage bij de vetste musicvideo shoots. 538+ volgt het YouTube-kanaal van het Radio 538 programma ‘De Avondploeg’ op.

Cashen of Flashen

In deze nieuwe serie gaan Sophie Milzink, Ivo van Breukelen, Barend van Deelen en Jesper Kleynen op grote festivals testen hoe goed vrienden elkaar echt kennen. Na iedere goed beantwoorde vraag over elkaar cashen de vrienden een strip muntjes, maar is het antwoord fout dan is het tijd om een tegenprestatie te leveren. In de eerste aflevering gaat Sophie Milzink naar het Indian Summer Festival waar ze drie bevriende koppels gewaagde vragen voorlegt. Cashen of Flashen is tweewekelijks op woensdag vanaf 16:00 uur te zien.

538On Set

Zaterdag 21 juli om 10:00 uur start de maandelijkse serie ‘538On Set’ waarin 538 een exclusief kijkje geeft bij de vetste clipopnames. In de eerste aflevering staan de opnames van ‘Maria’, de nieuwe track van Bizzey, centraal. Ook Ronnie Flex en Jack Shirak zijn hierbij aanwezig en maken er één groot feest van met jetski’s, veertig modellen, champagne en de dikste auto’s. 538On Set is maandelijks op zaterdag vanaf 10:00 uur te zien.

De Laatste

De populaire YouTube-serie De Laatste, waarin 538-dj’s bekende Nederlanders de-laatste-vragen stellen, gaat verder op 538+. Welke emoticons hebben zij als laatste gebruikt? Wat was de laatste keer dat ze een groot geldbedrag hebben uitgegeven en waaraan? In de eerste aflevering vraagt Daniel Lippens Kaj Gorgels het hemd van het lijf. De Laatste is tweewekelijks op woensdag vanaf 16:00 uur te zien.

Videoseries

Op de YouTube-kanalen 538538+ en 538Gemist zijn diverse in huis geproduceerde programma’s te zien. In Release Reacties geven artiesten hun mening over de nieuwste tracks, deze afleveringen staan steevast in de trendinglijst van YouTube. In De Week van 538 neemt Mark Labrand de kijker mee langs de leukste radiofragmenten en videosnacks van de afgelopen week en in LOVERS x HATERS geven bekende gasten hun mening over uiteenlopende muziek- en entertainmentonderwerpen. Naast deze videoseries zijn op YouTube ook liveoptredens, registraties van events, interviews en radiofragmenten te zien.

538 creëert met de formats verschillende soorten muziek entertainment content die de wereld van Radio 538 dichterbij de fans brengt. Met de introductie van de twee nieuwe YouTube-kanalen zet 538 opnieuw een stap om een sterke online positie te claimen.

www.talparadio.nl 
www.538.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie