ALLsportsradio en Fonds Gehandicaptensport met Uniek Sporten Debat 2022
15-02-2022 11:09:00 | Door: David de Jong | hits: 1353 | Tags:

ALLsportsradio en Fonds Gehandicaptensport organiseren, in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen, voor het tweede jaar op rij het Uniek Sporten Debat vanuit perscentrum Nieuwspoort in Den Haag. Op woensdag 16 februari 2022 gaan debatleider Frits Barend en ALLsportsradio-presentator Robert Denneman vanaf 12:30 uur in debat met vertegenwoordigers van verschillende politieke partijen over hun standpunten op het gebied van sporten voor mensen met een handicap.

In een speciale uitzending van ALLsportsradio LIVE! wordt om 12:00 uur het debat voorbeschouwd door Robert Denneman en Nike Boor, directeur Fonds Gehandicaptensport.

Nike Boor: “Het belang van inclusief sporten en bewegen is in nagenoeg alle lokale sportakkoorden terug te vinden. Echter om tot een gelijkwaardige sportparticipatie te komen zijn er nog flink wat barrières te slechten, zoals bijvoorbeeld de verstrekking van hulpmiddelen of de rol van sportmaatjes. Met woordvoerders sport van de Tweede Kamer gaan we daar graag over in debat.”

Om 12:30 uur opent Frits Barend het debat met de vertegenwoordigers van de politieke partijen: Michiel van Nispen (SP), Lucille Werner en Inge van Dijk (CDA), Jeanet van der Laan (D66) en Daan de Kort (VVD). Er worden verschillende stellingen voorgelegd over de sportparticipatie van mensen met een beperking in Nederland. Na afloop van het debat volgt een nabeschouwing. De uitzending op ALLsportsradio duurt tot 14:00 uur.

www.allsportsradio.nl
www.deradiofabriek.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie