ALLsportsradio mediapartner schaatsploeg Team IKO
06-11-2020 17:32:00 | Door: David de Jong | hits: 1681 | Tags:

ALLsportsradio is mediapartner geworden van de Nederlandse schaatsploeg Team IKO en gaat de ploeg de komende twee seizoenen op de voet volgen. De zender maakt ook een 12-delige podcastserie in de aanloop van de Olympische Spelen van Peking in 2022.

Een zegsman van Team IKO: “Wij willen via onderscheidende online content de schaatsfan een kijkje achter de schermen geven. Dat kan perfect via de podcastserie die we samen gaan maken en via de uitzendingen van ALLsportsradio”.

Team IKO werd in de zomer van 2017 opgericht door de gebroeders Erwin en Martin ten Hove, op weg naar olympisch eremetaal in Beijing 2022. In de ploeg worden nieuwe schaatstalenten zoals Yves Vergeer en Femke Beuling gekoppeld aan ervaren schaatsers, die weten hoe het is om olympisch goud te winnen. Twee voorbeelden hiervan zijn Jan Blokhuijsen en Jorien ter Mors.

Lars Schotanus van YPCA, de Radiofabriek (ALLsportsradio): “Met onze sportzender volgen wij alles op het gebied van de sport, maar brengen met name ook de verhalen achter de sport(er). Met deze samenwerking gaan we backstage met talenten en topschaatsers en geven we een uniek kijkje in de keuken rondom van het reilen en zeilen van een schaatsploeg aan de wereldtop.”

www.allsportsradio.nl
www.ypca.nl
www.teamiko.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie