ANWB lanceert podcast Verborgen Verhalen
24-08-2020 10:27:32 | Door: Saskia van Weert | hits: 1456 | Tags:

De ANWB komt met de podcast Verborgen Verhalen. Het programma draait om bijzondere verhalen in Nederland, zoals opvallende natuurverschijnselen, lokale legendes en oude mythes.

In de tiendelige reeks strijkt het team elke twee weken neer op een andere plek in Nederland om een mysterie te ontrafelen. Verborgen Verhalen is de derde podcast die ANWB dit jaar uitbrengt, na De Buitendienst en Wandellust met Twan Huys.

In de eerste aflevering staat het reuzenhert centraal: een kolossaal dier dat in een ver verleden rondliep in Europa. Inmiddels is het al duizenden jaren geleden uitgestorven. Maar er zijn geruchten dat het hert zich nog zou ophouden in de bossen van Drenthe. En hoe zit het met de goudkoorts die vorige eeuw in Overijssel woedde? Zit daar echt goud in de grond?

Nederland ontdekken

Mireille Derks, manager content van ANWB: “Wij willen Nederlanders inspireren om de schoonheid in eigen land te ontdekken en daarvoor ontwikkelen we veel verschillende content. Podcasts zijn een waardevolle toevoeging, omdat we hiermee op een nieuwe manier verhalen kunnen vertellen. Daarnaast leent dit medium zich perfect voor het moment dat ANWB relevant is, namelijk onderweg.”

Verborgen Verhalen is ontwikkeld door ANWB in samenwerking met Airborne, het audio agency van Born05 Group. Marvin Jacobs is als creative director verantwoordelijk voor het format, Pascal van Hulst is de host van de podcast. Het programma is te beluisteren via alle reguliere platforms, waaronder Spotify en Apple Podcasts. 

www.anwb.nl/podcast
www.airborne.audio
www.born05.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie