Make You Feel My Love populairste lovesong in Sky Radio’s Valentijn Top 101
11-02-2022 14:40:00 | Door: David de Jong | hits: 1385 | Tags:

Op maandag 14 februari, Valentijnsdag, staat Sky Radio helemaal in het teken van lovesongs. Het non-stop muziekstation presenteert die dag de hitlijst Valentijn Top 101 met de favoriete lovesongs van luisteraars. Op nummer 1 staat hofleverancier van liefdesliedjes: Adele met Make You Feel My Love.

De hitlijst bevat de beste lovesongs van internationale artiesten als Ed Sheeran, P!nk en Coldplay én nationale artiesten als Meau Hewitt, Miss Montreal en Racoon. De meest liefdevolle lijst van het jaar is maandag van 09.00 uur tot 18.00 uur non-stop te horen op Sky Radio.

Top 5 beste lovesongs:

1. Adele – Make You Feel My Love
2. Ed Sheeran – Perfect
3. John Legend – All Of Me
4. Bill Medley & Jennifer Warnes – The Time Of My Life
5. Lady Gaga & Bradley Cooper – Shallow

Meest popular

Classics zoals I Will Always Love You van Whitney Houston en de Dirty Dancing 80's-hit The Time Of My Life van Bill Medley & Jennifer Warnes staan ook in de hitlijst. Adele is terug van weggeweest en stond de afgelopen maanden in de spotlights met haar album 30 en single Easy On Me. Deze komt binnen op nummer 21. De hoogste binnenkomer is P!nk met All I know So Far, die binnenkomt in de Top 10 op nummer 7. Van de 101 genoteerde hits bevatten in totaal 23 tracks het woord love in de titel.

Nederlands trots

Nederland is goed vertegenwoordigd in de Valentijn Top 101. Tien artiesten van Nederlandse bodem staan in de hitlijst, waaronder Suzan en Freek, DI-RECT, Racoon, Miss Montreal, Danny Vera, Duncan Laurence en Meau Hewitt. Het nummer Dat Heb Jij Gedaan van Meay Hewitt staat op plek 34 en is daarmee de hoogst genoteerde Nederlandse binnenkomer in de lijst. Miss Montreal is met Door De Wind, op nummer 10, de hoogst genoteerde Nederlandstalige track. 

www.skyradio.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie