Ajax Radio Top 100 zaterdag 18 september bij Ajax Radio op JUKE
16-09-2021 15:30:00 | Door: David de Jong | hits: 2158 | Tags:

Zaterdag 18 september zal Ajax Radio van 10:00 tot 19:00 uur de Ajax Radio Top 100 uitzenden. Ajax Radio is via onder meer JUKE te beluisteren. Algemeen directeur van Ajax Edwin van der Sar en NPO Radio 2 presentator Stefan Stasse presenteren de ontknoping van de lijst tussen 17:00 en 19:00 uur. De hele uitzending wordt live uitgezonden vanuit de Johan Cruijff Arena in Amsterdam.

De Ajax Radio Top 100 bevat de door meer dan 2000 fans en liefhebbers uitgekozen 100 beste Ajax-tracks. De studio  bevindt zich naast de cornervlag van het veld van de Johan Cruijff ArenA, waar landskampioen Ajax het in de avond opneemt tegen SC Cambuur.
 
Diederik van Zessen en Anne de Jong bijten samen met oud-Ajacied Eyong Enoh het spits af en presenteren tussen 10:00 en 13:00 uur het eerste deel van de Ajax Radio Top 100. Zij dragen het stokje over aan Ajax TV-presentator Hein van den Bogaert en Ajax Vrouwen-speler Kay-lee de Sanders. Tussen 15:00 en 17:00 uur is het de beurt aan stadion speaker Rob van Rossum en Ajax eSporter Dani Hagebeuk om de lijst te presenteren.
 
Gedurende de rest van het seizoen krijgen bezoekers tijdens thuiswedstrijden in de Johan Cruijff Arena de kans om hun favoriet uit de Ajax Radio Top 100 in het stadion te laten horen via een stemming.
 
Edwin van der Sar, Algemeen directeur Ajax: Ik vind het mooi dat we het laatste uur, op het moment dat de eerste supporters het stadion binnen komen, vanaf het veld toewerken naar de ontknoping van deze lijst die door onze fans is samengesteld. We zullen de mensen in het stadion begroeten met de 10 meest gekozen nummers, die dan ook tijdens de live radio-uitzending op JUKE worden gedraaid en te horen zijn in de Johan Cruijff ArenA.
 
Xander Czaikowski, Director Digital Distribution & Partnerships Talpa Network: Talpa Network wil met JUKE het leven van ᬬe Nederlanders verrijken met audio. Dat kan op verschillende manieren met verschillende themas en audiovormen. We zijn trots dat we op deze manier de Ajax-fans iedere dag iets kunnen bieden dat aansluit bij hun passie. 

www.talpanetwork.com
www.juke.nl

www.ajax.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie