All I want for Christmas nummer 1 in Sky Radio's Christmas Top 101
21-12-2017 14:52:00 | Door: | hits: 3431 | Tags:

All I Want For Christmas van Mariah Carey staat dit jaar op nummer 1 in Sky Radio’s Christmas Top 101. De hit is ongekend populair onder de luisteraars die massaal hun stem uitbrachten en de klassieker als onbetwiste nummer 1 kozen. Last Christmas van Wham volgt op de voet en Paul McCartney met We All Stand Together staat op positie drie. Naast alle klassiekers is er ook veel nieuwe muziek terug te vinden in de hitlijst. Artiesten als Kelly Clarkson, Ariana Grande, Justin Bieber, Taylor Swift en Sia bestormen dit jaar de Christmas Top 101.

Uunco Cerfontaine, Radio Director van Sky Radio: "De Christmas Top 101 is dit jaar een mix van echte klassiekers en nieuwe kersthits. Zo zijn White Christmas van Bing Crosby en Rudolph The Red Nosed Reindeer terug te vinden in de hitlijst, maar we zien ook nieuwere artiesten zoals Sia en Gwen Stefani. De bekendste klassiekers blijven echter favoriet bij onze luisteraars en dat is duidelijk terug te zien in de nummer één en twee van de hitlijst."

Top 5

  1. Mariah Carey – All I Want For Christmas
  2. Wham – Last Christmas 
  3. Paul McCartney – We All Stand Together
  4. Chris Rea – Driving Home For Christmas
  5. Kelly Clarkson – Underneath The Tree 

 

De meest genoteerde artiest in de Christmas Top 101 van dit jaar is Michael Bublé. Hij heeft 7 noteringen weten te bemachtigen. Met It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas behaalt hij zijn hoogste notering, positie 13. Christmas (Baby please come home) volgt op 21. Van de 101 kersthits zijn er twee Nederlandstalige nummers opgenomen in de lijst. Marco Borsato staat met Kerstmis op positie 63 en Youp van ’t Hek met Flappie op 78.

Sky Radio's Christmas Top 101 is vrijdag 22 december van 09.00 tot 17.00 uur en op Eerste Kerstdag, zondag 25 december, van 12.00 tot 18.00 uur te horen bij Sky Radio.

www.skyradio.nl
www.talparadio.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie