Albert-Jan Sluis lanceert online mediabureau voor radio
06-03-2020 17:26:00 | Door: David de Jong | hits: 2177 | Tags:

Radiomaker Albert-Jan Sluis heeft een online mediabureau voor radioreclame gelanceerd. Als de Radioboeker wil hij de drempel voor adverteren op de radio drastisch verlagen. De Radioboeker is een online netwerk van mediaprofessionals met een grote hoeveelheid kennis en ervaring op het gebied van radioreclame.Zij bieden adverteerders een combinatie van media-inkoop en productie van radiocommercials.

Het bedrijf richt zich op kleine en middelgrote adverteerders, zoals webshops en MKB'ers. Zij hebben vaak moeite om in het woud van radiozenders, mediabureaus, reclamebureaus en studio's hun weg te vinden.  

De initiatiefnemer, Albert-Jan Sluis, is voice-over/stemacteur en produceert radio commercials. Daarnaast werkte hij als dj voor radiozenders als NPO 3FM, 100% NL, Radio Veronica en Radio 10.

Albert-Jan Sluis: "In de afgelopen jaren heb ik een groot netwerk opgebouwd in de media en reclamewereld. Dat netwerk en mijn ervaring ga ik inzetten om adverteerders te helpen met een effectieve en kostenefficiëntere radiocampagne."

www.radioboeker.nl
www.albert-jansluis.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie