Blauw Gras maakt podcastserie voor Anderzorg
17-08-2018 12:51:43 | Door: | hits: 2007 | Tags:

Anderzorg gaat live met de podcastserie Dat overkomt mij niet, bedacht en geproduceerd door Blauw Gras. In de serie worden relevante onderwerpen voor jonge volwassenen besproken: burn-out, gehoorschade, digitale verslaving en fitobsessie. In elke podcast interviewt presentatrice Krista Arriëns een ervaringsdeskundige die een persoonlijk verhaal vertelt en een expert die preventietips deelt.

De podcast is bezig met een flinke opmars onder millennials, waardoor het een heel geschikt middel is om de doelgroep te bereiken. 

Podcasts geven je namelijk niet alleen de mogelijkheid om een grote hoeveelheid informatie te delen, je luisteraar is ook voor zo'n 15-20 minuten betrokken bij je merk. De cijfers uit Amerika, waar de industrie al een stuk volwassener is, liegen er niet om: zo'n 35 procent luistert de hele podcast af en 45 procent het grootste deel.

Isaac Diepenhorst, Account Director Blauw Gras: "Anderzorg is een merk dat vooroploopt en niet bang is om nieuwe dingen te proberen. Een podcast sluit hier perfect bij aan." 

De titel van de podcastserie refereert naar issues waarvan millennials eigenlijk denken dat het hen niet zal overkomen. Terwijl een burn-out of een constante piep in je oren wel hele realistische issues zijn. Met deze podcasts maken we luisteraars hiervan bewust, maar geven we ook concrete handvaten om bijvoorbeeld een fitobsessie of digitale verslaving te voorkomen.

De persoonlijke verhalen van Mark, Floor, Bart en Japke Janneke zorgen ervoor dat de luisteraars zich kunnen identificeren, terwijl de experts bewijslast leveren voor de preventietips. 

De podcasts zijn te beluisteren op Spotify, Soundcloud en Itunes

Credits:
Concept, creatie en productie: Blauw Gras | Verantwoordelijk bij klant: Cynthia de Rooij

www.anderzorg.nl
www.blauw-gras.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie