Annette Gerritsen op ALLsportsradio met Van Amsterdam tot Tokio
14-05-2021 00:00:00 | Door: David de Jong | hits: 1165 | Tags:

Sportzender ALLsportsradio start op vrijdag 14 mei 2021 met het programma Van Amsterdam tot Tokio. Het programma wordt gepresenteerd door Robert Denneman en voormalig topschaatser Annette Gerritsen.

In Van Amsterdam tot Tokio worden verschillende Amsterdamse topsporters gevolgd tijdens hun weg richting de Olympische Spelen in Tokio. Wat hebben ze ervoor moeten doen en wat hebben ze ervoor moeten laten? Wat zijn hun persoonlijke drijfveren en wat heeft de topsportcultuur in onze hoofdstad kunnen bijdragen aan hun prestaties?

Annette Gerritsen: “Ik vind het een mooie uitdaging om dit programma samen met Robert Denneman te gaan maken. Ik vind het heel gaaf om sporters te interviewen en de luisteraars een kijkje te geven in de gedachtes van een topsporter. Verder is het ook een mooie kans om meer over Topsport Amsterdam te vertellen. Met 18 TeamNL programma’s die wij als Topsport Amsterdam faciliteren en meerdere sporters die voor Tokio trainen, hebben we genoeg om over te praten.“  

Van Amsterdam tot Tokio wordt gemaakt in samenwerking met Topsport Amsterdam. Het programma is elke tweede vrijdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur te beluisteren op ALLsportsradio. In de eerste uitzending is topzwemmer Jesse Puts te gast.

Na de uitzending is het programma ook als podcast terug te luisteren via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

www.allsportsradio.nl
www.ypca.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie