Armin van Buuren gaat van Radio 538 naar Qmusic met Worldwide Club 20 en A State of Trance
26-08-2020 11:17:00 | Door: David de Jong | hits: 2211 | Tags:

Armin van Buuren stapt over van Radio 538 naar Qmusic, waar hij het wekelijkse programma World Wide Club 20 gaat presenteren. World Wide Club 20 is een hitlijst met de twintig grootste wereldwijde clubhits, samengesteld in samenwerking met de Stichting Nederlandse Top 40. Daarnaast zal ook zijn programma A State Of Trance vanaf zaterdag 5 september te horen bij de radiozender.

A State of Trance was in Nederland sinds 2011 bij Radio 538 te horen. Het is een door Armin van Buuren geproduceerd danceprogramma dat wereldwijd door 100 radiostations in 84 landen wordt uitgezonden; het ging in 2001 van start bij het toenmalige ID&T Radio.

Armin van Buuren: “Het is altijd een droom geweest om een radioprogramma te kunnen maken waardoor ik het publiek kennis kan laten maken met de beste clubhits van het moment. Toen ik vorig jaar in the Qube stond en daarna bij de Top 40 Awards was, wist ik: dit is een leuke club. De afgelopen maanden ontstond zo het idee om samen dit radioprogramma te lanceren, daarnaast weet ik dat Qmusic een goed honk zal zijn voor A State Of Trance. Ik heb heel veel zin om hiermee bij Qmusic aan de slag te gaan."

Dave Minneboo
, programmadirecteur bij Qmusic: “Armin van Buuren behoeft eigenlijk geen introductie, want hij is vijf keer uitgeroepen tot beste dj van de wereld en is een van de meest succesvolle artiesten in de Nederlandse Top 40. Zijn programma A State Of Trance wordt wereldwijd beluisterd en Armin gaat bij ons wekelijks een mooie hitlijst voor de Nederlandse luisteraars maken: World Wide Club 20. We zijn heel trots dat Armin van Buuren ons dj-team komt versterken.”

www.qmusic.nl
www.dpgmedia.nl
www.armadamusic.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie