Armin van Buuren, Sunnery James & Ryan Marciano en Afrojack terug op Radio 538
25-08-2022 12:07:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 7959 | Tags:

Radio 538 breidt per september haar danceprogrammering op vrijdag- en zaterdagavond verder uit. De radiozender voegt hiervoor Armin van Buuren, Sunnery James & Ryan Marciano en Afrojack (Nick van de Wall) aan het dance dj-team toe, waar ook David Guetta, Lucas de Wert & Steven Jansen, Martin Garrix (Martijn Garritsen) en Tiësto (Tijs Verwest) onderdeel van zijn.

Met de uitbreiding heeft Radio 538 alle grote namen uit de Nederlandse dance-industrie aan zich verbonden.

Qmusic heeft sinds september 2020 de programmas Armin van Buuren uitgezonden; in oktober 2021 kwamen daar Sunnery James & Ryan Marciano alsmede Afrojack bij. De dj's waren daarvoor bij Radio 538 te horen en keren aldus terug. Opvallend is dat Dave Minneboo als leidinggevende voor 2018 bij Radio 538 werkte en tussen juni 2018 en juni 2022 voor Qmusic werkte. Met zijn terugkeer bij Radio 538 haalt hij ook de dj's terug naar de zender van Talpa Network.

Partnership

Dave Minneboo, Creative Director Talpa Network, Radio: “Na twee coronajaren en een eerste festivalzomer als vanouds, genieten we meer dan ooit van dance dat onlosmakelijk verbonden is aan Radio 538."

Sunnery James & Ryan Marciano: "Heel bijzonder om weer terug te keren bij de zender waar onze radiocarrière ooit begonnen is. We hebben superveel zin om er met het 538-team een waanzinnige show van te maken."

Nick van de Wall (Afrojack): “Ik ben trots op het partnership tussen WALL en mij met Radio 538; hét thuishonk van dance op de Nederlandse radio.”

Dance Department

Armin van Buuren gaat vanaf 22 oktober Dance Department presenteren. Het programma is al sinds jaar en dag voor luisteraars een gids in de jungle van dancecultuur. Armin gaat in het programma het beste uit alle dance genres laten horen; van de grootste mainstage festivalhits tot de gehypte underground clubtracks. Ook neemt hij zijn wereldbekende A State of Trance radioshow mee naar Radio 538.

Armin van Buuren: “Al járen ben ik groot fan van Dance Departement, dus toen de kans voorbij kwam om dit programma in samenwerking met het 538-team te gaan maken, kon ik niet weigeren. Het is altijd al mijn ambitie geweest een dance radioprogramma te maken waarbij de allernieuwste dancemuziek te horen is in alle verschillende genres. Ik kijk uit naar de eerste aflevering en hoop alle 538-luisteraars ook!”

Dancescene

Dave Minneboo: "Dance Department is al sinds de jaren 90 een begrip in de Nederlandse dancescene. Met de komst van Armin als presentator geven we het programma, dat gevestigd is in de geschiedenis van de Nederlandse dance, weer extra elan."

Dance Department by Armin van Buuren is vanaf 22 oktober iedere zaterdagavond van 21:00 uur tot 00:00 uur te horen. A State of Trance is vanaf zaterdag 3 september iedere zaterdag op zondagnacht van 02:00 uur tot 04:00 uur te horen. De twee uur durende show trekt wekelijks 44 miljoen luisteraars uit meer dan 80 landen en leverde Armin meerdere jaren achter elkaar diverse awards op.

www.538.nl

www.talpanetwork.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie