Armin van Buuren wint SLAM! Oeuvre Award
05-03-2018 16:31:00 | Door: | hits: 2074 | Tags:


Radiostation SLAM! brengt deze hele week een ode aan de Nederlandse dancescene met de SLAM! Awards 2018. De Nederlandse DJ’s en producers hebben de zwarte band in dance en draaien over de hele wereld, maar wie is hét grootste talent, wat is de beste track van het afgelopen jaar, wie is de beste producer en wie is de beste DJ?

Zojuist werd op SLAM! bekend dat Armin van Buuren de eerste award in de wacht sleepte en niet zomaar één. Armin won de SLAM! Oeuvre Award voor zijn gehele carrière en muziek tot nu toe.

Armin van Buuren: “Zo dit is wel echt te gek zeg! Ik weet even niet wat ik moet zeggen, normaal weet ik altijd wel wat ik moet zeggen, maar nu weet ik het even niet..”

Anton van Lieshout, Station Director SLAM!: “Armin van Buuren is al sinds het begin van deze eeuw toonaangevend als DJ en producer. Hij is vijf maal uitgeroepen tot de beste DJ van de wereld, hij scoorde afgelopen 18 jaar vele club- en radiohits en met zijn feesten A State of Trance en Armin Only heeft hij wereldwijd veel succes. Daarnaast heeft hij een succesvol label en staat hij nog steeds aan de top. Deze award is meer dan verdiend!”

Deze week worden er nog meer SLAM! Awards uitgereikt. Elke dag maakt het radiostation om 12 uur on-air, online en via sociale media een nieuwe winnaar bekend:

6 maart – SLAM! Award: Best producer
7 maart – SLAM! Award: Best talent
8 maart – SLAM! Award: Best track
9 maart - SLAM! Award: Best DJ

De SLAM! Awards zijn vakprijzen. De winnaars zijn gekozen door de industrie zelf. DJ’s, producers, labels, muziekredacties en festivalorganisatoren brachten de afgelopen weken hun stem uit.

SLAM!
Nieuwe muziek ontdek je op SLAM! met artiesten als Martin Garrix, Justin Bieber, Kygo en Major Lazer. SLAM! is bekend van programma’s als Club Ondersteboven, Joost = Wakker!, The Boom Room, SLAM! MixMarathon en de events SLAM! MixMarathon in Ziggo Dome & SLAM! Koningsdag in Alkmaar.

www.slam.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie