Arrow Classic Rock landelijk terug via DAB+
18-06-2021 16:12:00 | Door: David de Jong | hits: 5061 | Tags:

Arrow Classic Rock is opnieuw landelijk via de ether in DAB+ te beluisteren. De radiozender met non-stop classic rock zendt uit via capaciteit van MTVNL. Van 1 september 2017 tot 21 januari 2020 was de zender helemaal niet via de ether te beluisteren. Sinds 21 januari 2020 is de zender via DAB+ in Groningen, Drenthe, Overijssel , Limburg, een dele van Noord-Brabant, een deel van Gelderland en in delen van Friesland, Flevoland en Utrecht te beluisteren. Met de uitbreiding is het radiostation ook in de Randstad te beluisteren via DAB+.

Arrow Classic Rock kent een roerige geschiedenis. De zender werd in 1996 opgezet door Ad Ossendrijver en zond uit via middengolf en FM waarna het in 2009 failliet ging en doorstartte zonder FM. Sinds 2014 is Gerro Vonk eigenaar van de radiozender. Ad Ossendrijver startte eind 2016 met drie internettelevisiestations onder de noemer Arrow.TV en in oktober 2020 startte de ondernemer een eigen radiostation onder de naam Arrow Bluesbox Radio dat via lokale DAB+ multiplexen te horen is alsmede via internet uitzendt.

Arrow Bluesbox Radio en Arrow.TV staan volledig los van Arrow Classic Rock. Gerro Vonk is ook eigenaar van ePower Sales, het landelijke verkooploket voor vooramaelijk regionale commerciële radiozender.

www.arrow.nl
www.arrowbluesrock.nlVolg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie