Art Rooijakkers presentator BNR Nieuwsradio
02-01-2020 11:42:00 | Door: | hits: 2208 | Tags:

Art Rooijakkers start donderdag 9 januari met een eigen 12-delige serie bij BNR Nieuwsradio. Het programma met de naam De Eeuw van mijn Dochters is een persoonlijke zoektocht naar de nabije toekomst waarin zijn dochters zullen opgroeien. Elke donderdagavond om 19:00 uur is Art Rooijakkers op BNR te horen. Ook verschijnt de serie als podcast.

De Eeuw van mijn Dochters is een programma waarin Art Rooijakkers samen met de luisteraars op verkenning gaat in de 21ste eeuw. Komt ons voedsel straks uit het laboratorium? Houden onze dijken het nog of wonen we straks op eilanden voor de kust? In gesprek met deskundigen worden er belangrijke thema’s besproken, zoals voedsel, waterbeheer en mobiliteit.  Op deze manier krijgt de luisteraar een beeld van wat de volgende generatie mogelijk te wachten staat.

Mireille van Ark, waarnemend hoofdredacteur BNR: "We zijn trots op de samenwerking met Art. Op een frisse journalistieke manier kleurt hij de thema’s van de toekomst in. Deze serie geeft een realistische en verrassende blik op wat ons de komende jaren te wachten staat. Een betere start van 2020 kun je niet wensen."

Art Rooijakkers: "Met deze serie doe ik een poging grip op de toekomst te krijgen en zo een beeld te vormen van de wereld waarin mijn dochters en hun leeftijdsgenoten zullen leven. Die nieuwsgierigheid naar nieuwe ontwikkelingen past bij BNR, een zender die in mijn ogen de blik altijd naar voren heeft gericht."

www.bnr.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie