Avicii op een in de SLAM! Dance 1000
03-09-2018 14:44:00 | Door: | hits: 2626 | Tags:

De SLAM! DANCE 1000, de lijst met duizend meesterwerken op het gebied van dance, is van start. Luisteraars konden de afgelopen weken hun stem uitbrengen voor de lijst die in vijf dagen van 1000 naar één aftelt. Vorig jaar stond Underworld met Born Slippy bovenaan de lijst. Dit jaar is er massaal gestemd op Avicii die dus de koppositie pakt. Na zijn onverwachte overlijden in april worden zijn tracks grijsgedraaid en -gestreamd. Het nummer Levels is door de luisteraars van SLAM! verkozen tot beste dancetrack ooit.

Anton van Lieshout, stationdirecteur van SLAM!: "Avicii heeft met zijn muziek een onvergetelijke indruk achtergelaten en veel talenten in de dance geïnspireerd. Zijn overlijden zit nog vers in ons geheugen en het is dan ook niet gek dat je op ieder festival afgelopen zomer zijn nummers veelvuldig voorbij hoorde komen. Dat onze luisteraars hem bovenaan deze lijst zetten vind ik een ontzettend mooi gebaar."

De SLAM! Dance 1000 is de eerste week van september tussen 07:00 uur en 19:00 uur te horen op SLAM! via FM, DAB+ en online. Ook de avondprogrammering van SLAM! staat in het teken van de populaire dancelijst. Legendarische helden als dj Jean, Johan Gielen, dj Jose en Paul Elstak komen langs in de SLAM! studio tijdens Club Ondersteboven om te praten over hun favoriete tracks en de meest memorabele momenten uit hun dj-carrière.

www.slam.nl