BNR Nieuwsradio komt met duo tijdens middagspits
11-12-2020 10:40:00 | Door: David de Jong | hits: 1427 | Tags:

BNR Nieuwsradio komt vanaf 4 januari 2021 met een duo tijdens de middagspits. Naast Roos Abelman zal Donatello Piras aanschuiven als tweede presentator bij BNR Spitsuur. De wijziging is onderdeel van een gewijzigde programmering als gevolg van een reorganisatie. Beurswatch en Ask me Anything keren daarbij niet terug, evenals het eigen nieuws op het hele en halve uur tussen 10:00 en 15:30 uur, dat van het ANP zal komen.

Roos Abelman: “We praten je bij over het nieuws van de dag - vanzelfsprekend - maar doen dat in een relaxt tempo, met toch veel meer verdieping dan andere stations. Geen oeverloos gebabbel, maar verhalen die er toe doen. Of het nou (geo)politiek, wetenschap of literatuur is: Donatello Piras en ik zorgen voor een goede sfeer, interessante gasten en scherpte. Scherpte die je kent én mag verwachten van BNR.”

Donatello Piras maakt sinds juni 2020 samen met Eveline Rethmeier de Italië-podcast voor BNR Nieuwsradio.

Donatello Piras: “2021 is het jaar van perspectief, het jaar dat we ons gaan herpakken. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Dit is het jaar dat je wilt beleven bij een zender als BNR. Wat wij gaan doen in de middag is veel meer dan alleen maar luisteraars bombarderen met nieuws, wij gaan radio maken waar mensen de radio bewust voor aanzetten en gaan luisteren. Het wordt ook gewoon een prettig en fijn programma om naar te luisteren.”

Donatello Piras is ook actief voor het CDA en presenteerde juli 2020 het CDA-lijsttrekkersevenement.

www.bnr.nl
www.fdmg.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie