BNR Nieuwsradio komt met programma over mobiliteit
27-01-2021 14:49:00 | Door: David de Jong | hits: 1248 | Tags:

BNR Nieuwsradio start op maandag 1 februari 2021 met BNR Mobility. Meindert Schut en Noud Broekhof presenteren dit programma waarin de belangrijkste mobiliteitsvragen aan de orde komen. Kwesties als blijven we thuiswerken, stappen we straks weer in het openbaar vervoer en zullen de files terugkeren?

Het programma zal wekelijks te horen zijn op maandagen om 15:32 uur. Tevens wordt het programma een aantal keer op de radiozender herhaald en is het als podcast te beluisteren.

De presentatoren gaan ook zelf mobiliteitsoplossingen uitproberen. In het kader van mobiliteit zal op woensdagochtend om 08:50 uur Spitsbrekers terugkeren; een competitie die gaat over mobiliteit waar men een award kan winnen.

BNR Mobility maakt deel uit van de gesponsorde programmering van BNR Nieuwsradio, waarbij sponsors zich aan een programma verbinden, maar geen redactionele invloed hebben. ALD Automotive, Mobinck en Toogethr sponsoren BNR Mobility. De uitzendingen van BNR Mobility zijn in ieder geval voor één jaar verzekerd.

Het programma Bouwmeesters, dat gaat over ontwikkelingen in de bouwwereld, blijft tot in ieder geval eind maart 2021 op BNR Nieuwsradio te horen ondanks dat Bouwend Nederland eind 2020 als sponsor is afgehaakt. Wel verhuist Bouwmeesters van uitzendplek en zal vanaf 8 februari 2021 onder meer om 21:03 uur te horen zijn op maandagen alsmede als podcast. Als voor Bouwend Nederland een andere sponsor wordt gevonden, zal dit programma doorgang krijgen.

www.bnr.nl
www.fdmg.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie