BNR Sportzaken keert terug bij BNR Nieuwsradio
28-05-2020 14:04:00 | Door: David de Jong | hits: 1937 | Tags:

BNR Sportzaken keert terug bij BNR Nieuwsradio. Ben van der Burg en sportjournalist Thomas Schuurman zullen elke donderdag om 19:03 uur praten over sport. Daarnaast zijn er herhalingen en is het programma online, als podcast en via de app van BNR te beluisteren. 

Ondanks dat het een periode is zonder topsport en het uitoefenen van veel sporten niet mogelijk is, komen diverse aspecten uit de sportwereld aan de orde. Denk aan data, wetenschappelijke inzichten, en sporten op 1,5 meter.

In elke aflevering zal een topsporter, trainer, relevante wetenschapper, expert of ondernemer het hebben over actuele sportinnovaties, de beste manieren om doelen te behalen en het toepassen van wetenschappelijke inzichten in de sport van nu. BNR Sportzaken werd tot 2015 ook al uitgezonden bij BNR Nieuwsradio, destijds met Humberto Tan.

Thomas Schuurman, presentator bij BNR Sportzaken: "We zien dat steeds meer sportinnovaties ook worden toegepast door andere professionals. Neem bijvoorbeeld de koelvesten die NOC*NSF heeft ontwikkeld voor Olympiërs, die worden nu gedragen door personeel in de zorg om hen af te koelen tijdens lange, warme werkdagen. Deze vesten zijn uitgeleend aan ziekenhuizen waar men nu ook coronapatiënten behandelt. Dit soort sportontwikkelingen zijn van cruciaal maatschappelijk belang. Onze kennispartner Sportinnovator is voor de totstandkoming van dit programma daarin heel belangrijk, omdat zij als geen ander weten welke ontwikkelingen er nu spelen en op dagelijkse basis het verschil maken."

www.bnr.nl
www.fdmediagroep.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie