BNR van start met aangepaste programmering
04-01-2021 10:39:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 1639 | Tags:

BNR is op 4 januari 2021 begonnen met de aangepaste programmering op FM. Een aantal programma’s is verdwenen, veranderd of aangepast.

Mireille van Ark, hoofdredacteur: “We zijn begonnen met het aanscherpen van De Ochtendspits. We gaan daar direct in op de belangrijkste headlines en duiden ze voor je. Dat doet onze presentator Bas van Werven samen met externe experts of interne duiders zoals Bernard Hammelburg, of onze nieuwe collega, huiseconoom, Han de Jong. We maken radio die je volledige aandacht vraagt. Slimme radio waar je als luisteraar veel voor terugkrijgt.”

Na De Ochtendspits is BNR’s Big Five met Art Rooijakkers of Diana Matroos te horen. Daaropvolgend het programma BNR BREEKT.

Mireille van Ark: “BNR BREEKT is een programma gemaakt door het jonge supertalent dat hier bij BNR rondloopt. Het is de plek voor een verfrissende, dwarse opinie over het nieuws van de dag afgewisseld met een glimlach. Presentatoren Iwan Verrips of Nina van den Dungen toetsen je eigen vastgeroeste mening, bieden een andere invalshoek en heilige huisjes gaan met zekerheid omver.”

Na onder meer Zakendoen is vanaf maandag 4 januari ook een opgefrist middagprogramma te horen: BNR In de Middag met Roos Abelman en Donatello Piras. Daarnaast wordt elke week de Dutch Podcast Top 20 uitgezonden, een overzicht van de beste podcasts van het land.

De programma’s van BNR Nieuwsradio zijn te horen via FM, BNR.nl, de BNR App of DAB+.

www.bnr.nl

Lees ook:

BNR Nieuwsradio komt met duo tijdens middagspits
BNR stopt met Jörgen Raymanns Ask Me Anything

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie