Bastiaan Ragas met eenmalig liefdesprogramma op Sublime
29-06-2021 15:21:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1249 | Tags:

In aanloop naar Wereld Kus Dag op dinsdag 6 juli 2021, maakt zanger, schrijver, theatermaker en presentator Bastiaan Ragas een eenmalig radioprogramma over de liefde op Sublime: All About Love. Ragas, die ook de stem is van de radiozender, gaat het programma op vrijdag 2 juli 2021 tussen 00:00 en 02:00 uur presenteren.

In een tijd waarin elkaar kussen niet vanzelfsprekend meer is, praat Bastiaan Ragas in All About Love met artiesten en luisteraars die een bijzonder verhaal hebben over de liefde. Hij draait de mooiste soul- en jazztracks uit de rijke music library van Sublime en luisteraars kunnen verzoeknummers aanvragen. Het is niet de eerste keer dat Ragas een radioprogramma maakt, eerder was hij te horen in Nachtzuster op NPO Radio 1. Het onderwerp liefde is hem niet onbekend, hij schreef eerder twee bestsellers over de liefde en schrijft een column voor Vrouw Magazine over de liefde. Het liefdesleven van Bastiaan hield de afgelopen week nog de gemoederen bezig omdat hij in een interview vertelde het liefst apart te willen slapen van zijn vrouw Tooske Ragas-Breugem.

Bastiaan Ragas: ''Dating- en liefdes-apps zijn tijdens de coronapandemie nog nooit zo populair geweest, maar er wordt ook een record aan scheidingen verwacht. Het is tijd om over de liefde te praten in een tijd waarin elkaar ouderwets kussen niet meer vanzelfsprekend is. Van liefdesproblemen tot seksspeeltjes, alles is bespreekbaar. Het programma is een met veel aandacht en zorg gemaakte guilty pleasure voor rond middernacht.''

www.sublime.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie