Bekende Nederlanders nemen Radio Veronica over
01-11-2017 13:35:00 | Door: | hits: 3729 | Tags:

Radio Veronica staat de maand november in het teken van de Top 1000 Allertijden. Het radiostation start de maand met een Celebrity Kick-off. De hele dag brengen verschillende bekende Nederlanders waaronder Kluun, Luuk Ikink, Dennis Weening en Wilfred Genee een bezoek aan de studio en presenteren zij hun favoriete hits uit de Top 1000 Allertijden. Waylon gaf het officiële startsein in de Veronica Ochtendshow met Giel.

Luisteraars kunnen zich door de Celebrity Kick-off laten inspireren bij hun stemkeuze voor de Top 1000 Allertijden. Wilfred Genee zet Alphaville – Forever Young bovenaan zijn lijstje, Luuk Ikink kiest voor Journey – Don’t Stop Believing en Bruce Springsteen – Badlands is wat Kluun betreft de beste Top 1000 Allertijden hit. 

Van 1 november tot en met 20 november stellen luisteraars de Top 1000 Allertijden zelf samen door hun stem uit te brengen via radioveronica.nl. De lijst wordt van 25 november tot en met 1 december uitgezonden en afgesloten met Top 1000 Allertijden – Waylon Live in Concert.

www.radioveronica.nl
www.talparadio.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie