Bol.com en Tonny Media lanceren crossover-podcastcampagne
19-10-2021 14:21:00 | Door: David de Jong | hits: 1834 | Tags:

Tonny Media en Bol.com komen met een crossover-podcastcontest. De komende weken zullen de vier grote podcasts van Nederland het tegen elkaar opnemen in een wedstrijd waarin ze het perfecte product voor hun achterban moeten bedenken en ontwikkelen: De Onderneem Game. Man Man Man, de podcast strijdt tegen De Zelfspodcast en Geuze & Gorgels tegen Broers.

Tijdens deze contest krijgen makers de kans van Bol.com om hun product daadwerkelijk op de markt te brengen. Bol.com biedt tienduizenden ondernemers een platform en deelt kennis en kunde om ondernemerschap te stimuleren, zo ook met onze podcastmakers.

Het is voor het eerst dat in Nederland de grootste podcasts rechtstreeks de confrontatie aan gaan met de concurrent. Welke makers zijn niet alleen grote namen in de mediawereld, maar ook geboren ondernemers? Is dat Monica Geuze of gaat tóch Rijk Hofman er met de winst vandoor?

Gedurende zeven weken zullen de presentatoren elke stap van het ontwikkelingsproces moeten doorlopen: van concept tot slagzin en promotie. Bol.com voorziet de makers elke uitzending van een nieuwe opdracht en tip. Via de Instagramkanalen wordt de achterban direct betrokken bij de ontwikkeling. Luisteraars supporten hun favoriete podcastmakers en kunnen deze aan de top helpen door te stemmen. Aan het einde van de campagne wordt gemeten welk productidee het populairst is bij de luisteraars en volgers; deze makers winnen de ultieme prijs: zij lanceren hun product en dit wordt daadwerkelijk verkocht op Bol.com. Het zullen producten worden die de makers in hun eigen leven missen. Misschien ontwikkelen zij wel hét product dat ieders leven een stukje makkelijker maakt.

Tonny Media is gespecialiseerd in podcasts en is door Titus van Dijk, Jaap Reesema en Sander Schimmelpenninck opgericht. Bol.com is onderdeel van AholdDelhaize.

www.tonnymedia.nl
www.bol.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie