Bram Krikke en Tom van der Weerd van SLAM! naar Qmusic
10-08-2020 11:40:00 | Door: David de Jong | hits: 1530 | Tags:

Het radioduo Bram Krikke en Tom van der Weerd stappen per september 2020 over van SLAM! naar Qmusic. Sinds eind 2017 maken beide dj's samen het radioprogramma Club Ondersteboven.

Dave Minneboo, Programmadirecteur van Qmusic: "Met Bram Krikke en Tom van der Weerd halen we een topduo in huis. Tom van der Weerd is een radio-dj in hart en nieren en met Bram halen we een van de grootste talenten van zijn generatie naar Q. Naast dat het duo tot twee keer toe was genomineerd voor de Gouden RadioRing heeft Bram met zijn originele content een grote fanbase aan zich weten te binden. En met zijn optredens bij RadioRing-gala laat hij de traditionele radiowereld op zijn grondvesten schudden. Ik kijk uit naar de samenwerking."

Bram Krikke startte zijn carrière in 2016 met het YouTube-kanaal De Knieperts.Tom van der Weerd startte in 2011 bij een lokale omroep en kreeg na een stage bij Radio 538 in 2017 bij Slam! met Club Ondersteboven zijn eigen radioprogramma. Welk radioprogramma de beide dj's per september 2020 bij Qmusic zullen presenteren is nog niet bekend.

www.qmusic.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie