Britse hitzangeres Anne-Marie, Douwe Bob en Nielson naar Q-hotel in de sneeuw
14-12-2018 13:30:00 | Door: | hits: 4299 | Tags:

De Britse 'Rockabye'-zangeres Anne-Marie, Douwe Bob en Nielson zijn de artiesten die dit jaar afreizen naar het Q-hotel in de sneeuw in Oostenrijk. Zij brengen daar hun hits ten gehore aan de gelukkige Qmusic-luisteraars die de skireis hebben gewonnen.

De 27-jarige Anne-Marie Nicholson brak in 2016 door met het nummer 'Rockabye', samen met Sean Paul en Clean Bandit. Daarna scoorde ze hits zoals Ciao Adios en Friends. Naast Anne-Marie maken ook Douwe Bob en Nielson hun opwachting in het Oostenrijkse Zell Am See, om daar hun grootste hits te laten horen in een intieme setting. Ook gaan er een aantal Q-dj's mee: Mattie Valk, Marieke Elsinga, Kai Merckx, Menno Barreveld, Joep Roelofsen, Hila Noorzai en Gido Kuin.

Bij Qmusic staat de luisteraar centraal en daarom legt de radiozender dit jaar voor de veertiende keer een aantal luisteraars in de watten met een all inclusive skireis. Luisteraars kunnen zich vanaf nu aanmelden voor het radiospel, dat tussen 22 en 26 december gespeeld wordt. De winnaars kunnen rekenen op een onvergetelijke reis met optredens, Q-dj’s, skilessen, après-ski en andere leuke activiteiten. Luisteraars kunnen zich hier aanmelden.

Eerdere jaren gingen onder anderen Jim Morrison, Sugababes, Kensington, Adam Lambert, Kane en Matt Simons mee naar het Q-hotel in de sneeuw.

Het Q-hotel in de sneeuw vindt plaats van 24 tot en met 30 januari 2019.

www.Qmusic.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie