Candlelight komt met kinderversie: Candlelight Kids
17-08-2021 14:59:00 | Door: David de Jong | hits: 1291 | Tags:

Jan van Veen komt vanaf 17 oktober 2021 met een wekelijkse versie van Candlelight voor kinderen van 10 tot 15 jaar onder de naam Candlelight Kids

Het gedichtenprogramma bestaat als internetradiozender Candlelight Radio. De kinderversie zal in samenwerking met onder meer de School der Poezie en dr. Kila van der Starre, docent Nederlandse letterkunde aan de Universiteit van Utrecht gemaakt worden met presentatrice Hannah. Jonge amateurdichters zullen in de uitzending zelf hun gedichten voorlezen.

Volgens gedichtenman Jan van Veen is het maken van gedichtjes onder kinderen nog nooit zo populair geweest. Jan van Veen: “Je ziet dat de tijdsgeest kinderen enorm inspireert tot het opschrijven van hun diepste emoties. Gevoelens van angst, twijfel, hoop en liefde die ze soms op die leeftijd dikwijls verbaal nog niet goed kunnen uiten, worden prachtig beschreven op papier. Via onze website krijgen wij dagelijks pareltjes van poëzie binnen. Voor ons team heerlijk materiaal om binnenkort een prachtig gedichten-luisterprogramma van, voor en door kids van te maken.”

www.candlelight.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie