Celine Huijsmans nieuwslezer Veronica Inside
24-12-2018 11:19:05 | Door: | hits: 3516 | Tags:

Celine Huijsmans wordt de vaste nieuwslezer van Veronica Inside bij Radio Veronica. Vanaf maandag 7 januari 2019 zal zij live het nieuws verzorgen in het middagprogramma met Wilfred Genee en sidekicks Niels van Baarlen en Rick Romijn. Celine Huijsmans tekende haar contract bij de muziekzender in het bijzijn van radiodirecteur van Talpa Network Marc Adriani en ad-interim radiodirecteur van Radio Veronica Florent Luyckx.

Celine Huijsmans:“Ik kijk er enorm naar uit om onderdeel uit te maken van het vaste team van Veronica Inside. Wilfred, Rick en Niels zijn geweldig om mee te werken, ik kan niet wachten tot we on air mogen!"

Wilfred Genee:"Celine zorgt met haar deskundigheid en frisse verschijning voor de nuance die het programma absoluut nodig heeft met ons mannen (op leeftijd)."

Florent Luyckx: "Met Celine is het team van de radiovariant van Veronica Inside compleet. Dat belooft spraakmakende radio te worden."

Veronica Inside is vanaf 7 januari 2019 iedere maandag tot en met donderdag van 16:00 tot 18:00 uur te horen bij Radio Veronica.

www.radioveronica.nl
www.talparadio.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie