Coen Swijnenberg en Sander Lantinga naar Meerdijk voor Coen en Sander Bucketlist Show
29-03-2018 10:37:00 | Door: | hits: 2807 | Tags:

De Goede Tijden, Slechte Tijden-stad Meerdijk is binnenkort twee tijdelijke inwoners rijker. Radio 538-dj's Coen Swijnenberg en Sander Lantinga reizen op maandag 9 april af naar de soapstad voor een radio-uitzending. De dj's maken hun programma vanuit het bekende café de Koning en bezoeken Hotel de Rozenboom en het huis van enkele personages. Coen en Sander vinken daarmee een locatie af die hoog bovenaan hun bucketlist staat. De uitzending is de opvolger van de eerste Coen en Sander Bucketlist Show vanaf Schiphol.

Coen en Sander werden tijdens De Coen en Sander Show door Erik de Vogel, beter bekend als het personage Ludo Sanders, uitgenodigd om samen met een handjevol luisteraars een bezoek te brengen aan het soapdorp.

De Vogel: "Meerdijk is heel moeilijk toegankelijk voor mensen van buitenaf, maar jullie hebben wel de juiste man aan de lijn. Ik krijg alles gedaan bij Ludo, hij gaat regelen dat jullie kunnen uitzenden vanuit café de Koning. Ik vind de bitterballen er niet zo goed, maar het is wel de oudste kroeg van Nederland dus wat dat betreft een mooie locatie!"

Tijdens de radio-uitzending zullen acteurs, schrijvers en de makers van de serie aanschuiven. Ook primeuren Coen en Sander exclusieve GTST-nieuwtjes en spelen zij live een scène met de acteurs.

Swijnenberg: ''Goede Tijden, Slechte Tijden is al zo lang op de buis, dat de soap inmiddels een begrip is geworden! Te gek dat we met De Coen en Sander Show voor één keer onderdeel mogen uitmaken van deze langstlopende Nederlandse serie. De set is een plek waar je normaal nooit zou komen en dat maakt het extra bijzonder!"

Lantinga: "Oog in oog met onder anderen Ludo Sanders, Janine Elschot, Lucas Sanders en Bing Mauricius, wie wil dat nou niet?! We kijken er ontzettend naar uit om de soapstad tijdens onze show te ontdekken. Al moeten we Meerdijk eerst nog wel zien te vinden, want mijn navigatie stuurde me een afgelegen weiland in..."

In De Coen en Sander Bucketlist Show maken Swijnenberg en Lantinga radio vanaf bijzondere locaties. Plekken die niet voor iedereen toegankelijk zijn en waar je niet zo maar kan komen. De eerste bucketlist-uitzending kwam live vanaf Schiphol, de andere bucketlistlocaties worden binnenkort bekendgemaakt.

De Coen en Sander Show is elke maandag tot en met donderdag tussen 16:00 en 19:00 uur te horen op Radio 538. De tweede bucketlist-uitzending komt op maandag 9 april live vanuit de GTST-stad Meerdijk.

www.538.nl
www.talparadio.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie