Dagelijkse Tourupdates op ALLsportsradio
05-07-2019 13:04:00 | Door: | hits: 1951 | Tags:

ALLsportsradio start vanaf maandag 8 juli a.s. dagelijks met speciale Tourupdates vanaf het grootste wielerevenement ter wereld, de Tour De France. De Tourupdates worden gemaakt in samenwerking met de redactie van Procycling. De samenwerking werd vandaag in een speciale Tourspecial van ALLsportsradio LIVE! bekend gemaakt.

Dagelijks om 12:15 uur doen Procycling redacteuren Leon de Kort en voormalig profwielrenner Leon van Bon live verslag op ALLsportsradio. Daarnaast zullen tijdens de Tour ook regelmatig uitgebreide interviews met renners te horen zijn op de sportzender. De dagelijkse uitzendingen van ALLsportsradio LIVE! worden gepresenteerd door Robert Denneman.

Rodrick de Munnik, hoofredacteur van Procycling/FIETS: “Procycling zit midden in de koers en dus ook in de Tour de France. Normaliter in een magazine, maar samen met ALLsportsradio ook live op de radio. En mooier kunnen we deze samenwerking niet starten dan in de grootste wielerkoers van de wereld”.

Lars Schotanus, eigenaar van De Radiofabriek: “Mooi dat we met onze sportzender op deze manier verslag kunnen doen van het grootste wielerevenement ter wereld. Dichter bij het vuur kunnen we niet zitten! We kijken uit naar de samenwerking met Procycling.”

De Procycling Tourupdate is naderhand ook terug te luisteren als podcast via de bekende podcast kanalen van ALLsportsradio, Fiets.nl en tourdefrance.nl.

www.allsportsradio.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie