Daniël Lippens en Erik-Jan Rosendahl naar SLAM!
11-11-2020 18:17:00 | Door: David de Jong | hits: 2053 | Tags:

Daniël Lippens en Erik-Jan Rosendahl zijn vanaf 4 januari 2021 te horen bij SLAM! Daniël Lippens is nog bij Radio 538 gedurende enkele nachten te horen en op zondagmiddagen. Erik-Jan Rosendahl is de sidekick van Rick van Velthuysen die voor Powned een nachtprogramma op NPO Radio 2 maakt.

Met de komst bij SLAM! zullen beide dj’s van maandag tot en met donderdag van 19:00 tot 22:00 uur te horen zijn op de zender en te zien zijn op SLAM! TV en YouTube. Anoul Hendriks, die Club Ondersteboven maakt, krijgt per januari 2021 een ander tijdslot op de zender. Of het avondprogramma nog Club Ondersteboven zal heten, is nog niet bekend. Daniël Lippens zal ook op vrijdagen en zaterdagen tijdens de SLAM! MixMarathon en de SLAM! WKNDMX te horen.Hij werkte met een korte onderbreking tot 2014 langdurig voor SLAM!

Daniël Lippens: "Ik vind het te gek om weer aan de slag te gaan bij SLAM! Het is mijn eerste liefde in radioland en ik heb het gevoel dat er nog een waanzinnig hoofdstuk te schrijven is. Erik-Jan Rosendahl is een van mijn radiohelden en om nu samen met hem de avond onveilig te maken is echt een jongensdroom die uitkomt!"

Erik-Jan Rosendahl: "Daniël Lippens en ik kijken op dezelfde manier naar radio maken: er moet iets gebeuren. Waar je aan moet denken? Onbegrijpelijke jingles, boodschappen met dubbele lading en nutteloze (maar grappige) spelletjes. Net iets vaker dan normaal gaan we het bizarre, het onbenoembare of het taboe aanraken in onze show. Dat zal ervoor zorgen dat we echt iets anders neerzetten dan de mainstream radio. Ik kijk ernaar uit om er samen met Daniël Lippens er iets moois van te maken."

Martijn Zuurveen, Radio Director bij RadioCorp: "Met Daniël Lippens en Erik-Jan Rosendahl  is ons team hebben we de perfecte combinatie voor de avondshow van SLAM!. Deze twee gevestigde namen hebben bewezen vernieuwende en creatieve contentmakers te zijn; een 1 op 1 match met onze zender."

www.slam.nlVolg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie